Brittany Murphy: Je umrla zaradi predoziranja?

Vir: Story
26. 12. 2009

Igralka, ki je imela samo 32 let, je svoje mlado življenje končala na tragičen način.

Pod tušem ji je odpovedalo srce in tudi oživljanje v rešilnem avtomobilu je bilo zaman. Srčni udar, je bila prva diagnoza. Pozneje pa je prišlo na dan, da naj bi ga povzročila razna zdravila, ki jih je igralka uživala.

Takoj po tragični novici, da je Brittany preminila, so se začele pojavljati govorice, da je morda šlo celo za umor. A jih je Ed Winter, mrliški oglednik zavoda v Los Angelesu, takoj zavrgel. Izjavil je, da so v njeni hiši našli kup raznih receptov, ni pa hotel povedati, o katerih zdravilih je bil govor. Brittany naj bi bolehala za diabetesom, v medijih so se razpisali, da je zadnje dni jemala tudi zdravila proti gripi.

Uradnih podatkov še ni, njeni prijatelji pa so britanskim medijem razkrili nekaj skrivnosti. Igralka naj bi bila že dlje časa odvisna od tablet proti bolečinam. Jemala naj bi vicodin, ki ga je užival tudi pokojni Michael Jackson. Čeprav je delovala sveže in zdravo, naj bi prijatelje zelo skrbelo zanjo.

Najbolj tragično pri vsem je to, da je imela Brittany za prihodnost lepe načrte. V nedavnem intervjuju je izjavila, da si v letu 2010 želi otroka. Na žalost pa je vse to prekinila prezgodnja smrt.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story