Brooklyn Beckham: Ponudba za resničnostni šov

Brooklyn Beckham: Ponudba za resničnostni šov (foto: Profimedia) Profimedia
22. 8. 2016

Otroci hitro rastejo, to zdaj vidi tudi eden od najboljših nogometašev David Beckham, ko opazuje svojega najstarejšega sina Brooklyna. Mladenič ima že resno dekle Chloë, s katero sta dobila milijonsko ponudbo za resničnostni šov ...

Očitno bo mladec (17) kmalu tudi sam začel služiti milijone in ne bo več na očetovih ter maminih ramenih. Dve veliki televizijski produkcijski hiši MTV in E! naj bi bili pripravljeni Brooklyju, kakor ga ljubkovalno imenujejo prijatelji, ponuditi ogromno denarja, da bi snemali resničnostni šov o njegovem življenju z igralko Chloë Grace Moretz (19).

Očitno je, da producenti v mladem paru vidijo kokoš, ki bi nosila zlata jajca. Brooklyn se seveda še ni odločil, poleg tega se mora posvetovati s svojimi starši.

Mama Victoria Beckham (42) naj ne bi bila najbolj navdušena nad idejo, saj se ji zdi sin še premlad za tak podvig. Prepričana je, da se ne zaveda, kako močan bi bil potem medijski pritisk nanj. Poleg tega naj bi menila, da bi takšen projekt lahko škodoval ugledu celotne družine Beckham. Nasprotno pa naj bi bila igralki Chloë ideja zelo všeč.