Bruce Willis je najraje doma

Bruce je umirjen družinski človek, ki obožuje očetovsko vlogo. 
 (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
30. 5. 2014

Sloviti akcijski zvezdnik Bruce Willis je pred kratkim že petič postal očka, njegova soproga Emma Heming pa je ob tem veselem dogodku spregovorila tudi o njunem življenjskem slogu, ki je po njenih besedah precej dolgočasen.  

V ponedeljek, 5. maja, je življenje 59-letnega igralca, producenta in občasnega pevca Brucea Willisa in njegove soproge, 35-letne igralke in modela Emme Heming, postalo še lepše.

Luč sveta je namreč ugledala njuna hčerkica Evelyn Penn, ki se je med drugim razveselila tudi njena starejša sestrica, dveletna Mabel Ray. Emma sicer pravi, da s slavnim soprogom živita precej dolgočasno, a hkrati zatrjuje, da ne bi mogla biti srečnejša in da nihče od njiju ne bi zamenjal niti enega dneva svojega družinskega življenja za vse življenje, polno zabave.

"Bruce je družinski človek. Obožuje vlogo očka. Kar zadeva najino zasebno življenje, pa sva oba mirnejše narave. Ne greva na vsako zabavo in tega si tudi ne želiva. Zelo rada sva doma in moja mama pravi, da sva najbolj dolgočasen par na svetu," je za priljubljeno britansko revijo Hello! povedala lepa mamica dveh deklic.

Čudovit oče

V primerjavi z Emmo pa je Bruce kot starš veliko bolj izkušen. Iz prvega zakona z igralsko zvezdnico Demi Moore, s katero je bil poročen med letoma 1987 in 2000, ima namreč kar tri hčerke, 25-letno Rumer, 22-letno Scout LaRue in 20-letno Tallulah Belle.

In očitno je akcijski zvezdnik svojo 23 let mlajšo srčno izbranko prepričal prav s svojimi očetovskimi odlikami. Emma je namreč poudarila, da jo je na začetku razmerja navdušil tesen odnos, ki ga ima Bruce s svojimi odraslimi hčerkami.

"Zaljubila sem se v tistem trenutku, ko sem videla, kakšen oče je Bruce. Pred tem res še nikoli nisem videla očeta, ki bi imel tako lep odnos s svojimi otroki. Za svoje deklice je neusahljiv vir ljubezni in pozornosti.

Vse njegove hčerke so lahko presrečne, da je prav on njihov oče, in one to vedo," je prepričana privlačna temnolaska.

Ne čuti razlike v letih

V medijih se je pogosto govorilo in pisalo tudi o veliki starostni razliki, ki vlada med slavnima zakoncema, a lepotica, ki se je rodila na Malti, odraščala pa v Londonu in Kaliforniji, trdi, da ima njen soprog tako mladosten duh, da večkrat kar pozabi, da je pravzaprav on tisti, ki je starejši v razmerju.

"Je zelo prizemljena oseba. To ni prav nič hollywoodsko, a hvala bogu, da je tako. Je izredno duhovit in zaradi smeha vsak dan utrpim vnetje mišic. Poleg tega je karizmatičen in seksi. Včasih se počutim, kot bi bila starejša od njega! Najiskreneje lahko povem, da ne čutiva te starostne razlike. Seveda imava določene medsebojne razlike kot vsi pari, a on je v mojih očeh popoln.

Prava srečnica sem, ker tudi on čuti tako," je še razkrila zaljubljena Emma.

Značke: Bruce Willis