Burak Özçivit: "Hvala vam za tako srčen sprejem, obožujem vas!"

Burak Özçivit: "Hvala vam za tako srčen sprejem, obožujem vas!" (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
30. 5. 2018

Turški zvezdnik Burak Özçivit, ki trenutno navdušuje kot Kemal v seriji Moja boš, je povsem raznežil tudi slovenske oboževalke, ki so ga v Celju in Mariboru komaj dočakale.

Burak Özçivit je na brniško letališče prišel že v ponedeljek zvečer, kjer so ga pričakali že prvi oboževalci. Prava evforija pa je sledila včeraj, ko se je pojavil v celjskem Citycentru in mariborskem Europarku. Burak je bil tudi sam ganjen nad zbrano množico in kar ni mogel verjeti, da ima tudi v Sloveniji tako zelo goreče oboževalce, predvsem pa oboževalke.

"Prišel sem v Maribor, hvala vam slovenski prijatelji za vaš topel sprejem. Rad vas imam," je takoj po prihodu v Maribor zapisal na svojem Facebooku.

Kemal je v Slovenijo prišel brez svoje lepe žene Fahriye Evcen, ki je ostala v Turčiji. Verjetno pa ni niti najmanj ljubosumna na vse njegove oboževalke, saj je verjetno že vajena, da njenega postavnega moža oblegajo na vsakem koraku. Vse bolj oblegan pa postaja tudi na Facebooku, kjer ima številne prijatelje. "Zelo sem srečen, saj sem po prihodu v Slovenijo zbral že 55.000 prijateljev na Facebooku, kaj pravite, da bi nas bilo do Ljubljane že 60.000?"

Evforija se vse bolj stopnjuje, nič pa še ni zamujenega, saj je Burak še vedno v Sloveniji, danes ob 16h ga lahko ujamete v Cityparku v Ljubljani in če boste imeli srečo, vam morda uspe narediti tudi kakšen selfi s čednim Turkom.