Burak Özçivit se je otepal govoric, da je gej

Burak Özçivit se je otepal govoric, da je gej (foto: inter medya) inter medya
Vir: Story
27. 2. 2018

Pa imamo ženske spet novega lepotca, ki buri domišljijo. To je zvezdnik turške serije Moja boš Burak Özçivit, ki še vedno velja za enega od najbolj zaželenih moških v Turčiji in povsod, kjer serijo predvajajo - čeprav je lani dahnil usodni da.

Kot večina zvezdnikov telenovel je tudi Burak kariero začel kot maneken, a ne, ker si je želel sam. Na tekmovanje ga je namreč prijavil kar oče. "Ne da bi jaz vedel, je oče poslal nekaj mojih fotografij na Best Model. Skoraj bi končale v smeteh, a jih je opazil eden od žirantov in povabili so me na tekmovanje," se svojih začetkov spominja Burak in dodaja, da so ga na začetku vsi poznali samo zaradi njegovega lepega obraza.

"Res je, da se tega še do danes nisem mogel znebiti. Želim si, da bi se me spominjali tudi kot dobrega igralca, ne le kot lepotca, ki igra samo usodne zapeljivce. Pri tem bi mi verjetno pomagala kakšna vloga negativca ..." razmišlja igralec, ki smo ga pri nas najprej opazili kot Bali Bega v zelo uspešni seriji Sulejman Veličastni, zdaj pa nas je očaral kot Kemal v Moja boš. Danes je Burak zelo vesel, da je takrat oče naredil prvi korak v njegovi manekenski karieri, čeprav mama nad tem ni bila najbolj navdušena. "Zanjo je bila šola na prvem mestu, a ko je videla, da sem priden študent in da opravljam vse izpite v roku, je popustila," se svojih začetkov spominja Burak, ki je v Istanbulu študiral fotografijo.

Bolj ko je Burak postajal slaven, bolj je bil zanimiv za medije. O njem se je pisalo vse mogoče, tudi neresnice. Govorice o tem, da naj bi bil homoseksualec, so skoraj uničile zvezo s prejšnjo izvoljenko, s katero sta menda načrtovala poroko. "S Ceylan Capo sva bila zelo zaljubljena, ko pa so se pojavile govorice o moji domnevni homoseksualnosti, so njeni starši ponoreli in poskušali so naju ločiti, a se je Ceylan upirala," razkrije Burak, ki pa vseeno ni našel sreče s Ceylan. "Staršem nisem bil všeč, saj prihajam iz skromne družine, oni pa so premožni. Njena mama je znana modna oblikovalka, oče pa industrialec in vedno so živeli v razkošju. Sam pa se zavedam, da je denar minljiv in da ni pogoj za srečo," pove Burak o prejšnji zvezi s Ceylan, ki jo je skoraj odpeljal do oltarja.

Otepal se je govoric, da je gej

Zato pa je to storil s Fahriye Evcen (31), lepo igralko, rojeno v Nemčiji, ki je pred štirimi leti ukradla njegovo srce na snemanju serije Nezvesta ptica. Iskrica med njima je preskočila takoj, zato pravita, da sta se zaljubila na prvi pogled.

Postala sta sanjski par, kot je bila sanjska tudi njuna poroka lani v Istanbulu, ki je potekala v elitnem istanbulskem hotelu Sait Halim Pasha Mansionu ob morju.

Besedilo:Sandra Bratuša // Fotografije: Inter Medya, POP TV

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story5 /2018

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 5 /2018

Story 5 /2018, od 15. 02. 2018