Burak Özçivit nič več depresiven, že kmalu bo snemal novo serijo

Burak Özçivit nič več depresiven, že kmalu bo snemal novo serijo (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
14. 9. 2018

Turški igralec Burak Özçivit naj bi nedavno zapadel v depresijo, imel finančne težave in doživel izgorelost. A kot vse kaže so deževni dnevni zdaj mimo, pred njim pa so že novi poslovni izzivi.

Turški mediji so se pred časom na veliko razpisali, da naj bi igralec bil bitko z depresijo, se utapljal v finančnih težavah in doživel izgorelost. No, vse se zdi, da so ti dnevi le še preteklost in da se igralec znova odlično počuti.

Burak Özçivit naj bi se zdaj posvetil novemu poslovnemu projektu, zaradi katerega naj bi celo odpovedal romantično potovanje v Grčijo, ki sta ga načrtovala z ženo Fahriye Evcen. Burak se trenutno v Istanbulu pripravlja na novo serijo z naslovom Osman Gazi, kjer so mu po poročanju turških medijev ponudili glavno vlogo. V seriji se bo prikazovala zgodba o življenju Osmana prvega.

Na zadnjih fotografijah, ki jih je Burak objavil na svojem Facebook profilu, je videti spočit in odlično razpoložen, kar je dobra novica za njegove številne oboževalke, ki že komaj čakajo, da ga bodo lahko videle v novi vlogi in si znova malo spočile oči na njem.