Caitlyn Janner razkrila, kako jo kličejo otroci in vnuki

Caitlyn Janner razkrila, kako jo kličejo otroci in vnuki (foto: Profimedia) Profimedia
26. 11. 2019

Caitlyn Jenner se je pred kratkim nekoliko umaknila in odšla v Avstralijo, kjer sodeluje v šovu z naslovom I'm a Celebrity ... Get Me Out of Here.

Pred tremi leti je namreč javno naznanila, da bo spremenila spol. Od takrat je pod še večjim drobnogledom navnosti, saj mediji budno spremljajo vsak njen korak. Po spremembi spola je pogosto gostovala v televizijskih oddajah, v katerih je pogumno razkrivala svojo zgodbo.

Javnost pa je seveda močno zanimal odnos, ki ga ima s svojo družino oziroma s pripadniki znamenitega klana Kardashian - Jenner, s katerimi je vrsto let živela kot Bruce Jenner. Med vsemi sorodniki je Khloe Kardashian edina, ki ni sprejela nastalega položaja, z ostalimi pa ima Caitlyn dober odnos.

Pred kratkim je tako v intervjuju v avstralskem šovu razkrila, kako se s sorodstvom razume sedaj: "Imam 19 vnukov in vnukinj, kmalu pa bo prišel še eden. Vsi me kličejo Boom Boom. To jim je lahko izgovoriti," je dejala.

Hkrati je povedala, da jo hčerke, ki že imajo svoje življenje, še naprej kličejo očka. "Kendall me je prva vprašala, kako naj me kliče. Rekla sem ji: očka. To jim bom do konca življenja," je iskrena Caitlyn. 

Priporočamo