Caitlyn Jenner 69. rojstni dan proslavila na plaži s svojo 22-letno punco

Caitlyn Jenner 69. rojstni dan proslavila na plaži s svojo 22-letno punco (foto: Profimedia) Profimedia
30. 10. 2018

Medtem ko se pri nas pripravljamo na hladnejše dni, nekateri še vedno uživajo v soncu in morju. Med njimi je tudi Caitlyn Jenner, ki je rojstni dan slavila pod toplim soncem in v družbi svoje precej mlajše punce.

Tuji mediji so se razpisali o njuni vroči zvezi - Caitylin in njena 47 let mlajša partnerka Sophia sta v zadnjem času nerazdružljivi. Krožijo govorice, da sta se tudi zaročili in da skupaj živita v hiši Jennerjeve v Kaliforniji.

Caitlyn

Caitlyn se je odločila, da bo rojstni dan proslavila v Mehiki, in sicer na plaži Los Cabos, v družbi svoje najdražje. Fotografi so parček ujeli med kopanjem in sončenjem v mehiškem resortu. Caitlyn je nosila bele enodelne kopalke, ki jih je kombinirala z velikim klobukom in s sončnimi očali.

Spomnimo: Caitlyn je bila pred spremembo spola leta 2015 Bruce Jenner, oče šestih in očim štirih otrok. Po tem, ko je (še kot Bruce) spoznala (zdaj) nekdanjo ženo Kris Jenner, je skušala skriti željo, da postane ženska. "Zaljubila sem se vanjo. S Kris sva se poročili in skušala sem prikriti zadevo," je pred kratkim iskreno priznala Caitlyn.

Nakon što je upoznala bivšu suprugu Kris Jenner pokušala je sakriti i potisnuti želju da postane žena. 

Priporočamo