Caitlyn Jenner: Izdala knjigo spominov in sramoti Kardashianove

Caitlyn je s svojo knjigo 
šokirala in razjezila 
družino. Na sliki z 
novim kužkom Bertho. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
19. 6. 2017

Čeprav se navzven zdi, da v družini Kardashian cvetijo le rožice, očitno le ni tako.

Pri Kardashianovih ni nikoli dolgčas. Saj tudi ne sme biti, glede na to, da praktično živijo pred kamerami. Pred kratkim so se tako vsi ukvarjali z zakonsko krizo Kim (36) in Kayneja (39) ter si seveda oddahnili, ko sta se pobotala.

Potem pa je še izšla knjiga The secrets of my life (Skrivnosti mojega življenja), v kateri Caitlyn Jenner govori o zelo intimnih zadevah, ki se tičejo družine. Gre za neke vrste spominov Caitlyn Jenner, ki je nekoč bil moški in mož glave družine Bruce Jenner. Knjiga je zelo vznemirila vse člane družine Kardashian. Kris, nekdanja soproga Brucea Jennerja, ki je pozneje spremenil spol in postal Caitlyn, in njune hčerke so zelo vznemirjene zaradi knjige. "S Kim sem se pogovarjala o očetovi knjigi in obe se strinjava, da veliko tega, kar piše v knjigi, sploh ni res. Najbolj bizarno pri vsem pa je, da nimam občutka, da Caitlyn laže, ona kar na neki način misli, da so se določene stvari res pripetile, čeprav se v resnici niso," govori Kris. Kendall pa dodaja, da sploh ne razume, zakaj o družini piše grde stvari.

Kim Kardashian

Ampak to še ni vse. Caitlyn namreč v kratkem namerava pokazati vse in še več. Nekdanji olimpijec in član ene najbolj slavnih družin na svetu, ni nikoli obžaloval, da je spremenil spol. Po objavi knjige se tako namerava slikati povsem gola. To vest je objavil Brody Jenner, Caitlyjen sin.

Kardashianovim je povedal za načrt in bojda tudi že rezerviral termin za fotografiranje. Nekdanja soproga in hčerke nad tem seveda niti malo niso navdušene in so prepričane, da je Caitlyn tokrat res šla predaleč. Še vedno upajo, da si bo premislila oziroma da odziv javnosti ne bo tak, kot bi si želela, zato bo fotografiranje odpovedala.

Kris Kardashian

Kris naj bi baje bližnjim prijateljem celo rekla, da bo sama poskušala vse skupaj preprečiti, če ji bo le uspelo. Ampak vse skupaj je nekako potisnil v drugi plan odlomek iz njene knjige, ki govori o tem, da je po olimpijadi leta 1976 javno povedala nekaj zelo kontroverznega. "Ne vedo, da pod poslovnimi oblekami nosim modrček in ženske spodnjice. Ne vedo, da nisem Bruce Jenner, temveč Caitlyn, kakor se bom nekoč imenovala. Še vedno pa moram biti Bruce, razen v redkih trenutkih, ko sem resnično lahko to, kar sem," so bile njene besede.

Sandra Bratuša

Priporočamo