Jennifer Lopez in Ben Affleck sta na ta trenutek čakala dolgih 20 let, a se je na koncu vse dobro izšlo

Zaljubljeni pogledi Bena Afflecka in Jennifer Lopez so že lani na filmskem festivalu v Benetkah dali slutiti, da gre tokrat zares. (foto: Foto: Profimedia Profimedia) Foto: Profimedia Profimedia
Vir: Story
20. 8. 2022

Jennifer Lopez je v oddaji On The JLo govorila o poroki z Benom Affleckom. “Uspelo nama je. Ljubezen je lepa. Ljubezen je prijazna. In izkazalo se je, da je ljubezen potrpežljiva. Dvajset let je čakala …”

Ko se je Jennifer Lopez lani razšla z Alexom Rodriguezom (46), ni dolgo samevala. Tolažbo je našla kar pri svojem nekdanjem zaročencu Benu Afflecku (49), s katerim je nameravala pred 17 leti dahniti usodni da, a jo je pustil praktično tik pred poroko. Affleck se je leta 2005 poročilo z igralko Jennifer Garner (50), s katero imata tri otroke.

Ločila sta se leta 2018. J.Lo je bila že trikrat poročena, med drugim s pevcem Marcom Anthonyjem (53), s katerim imata dvojčka. Očitno pa ljubezen med Benom in Jennifer ni nikoli povsem zamrla in se je sedaj razplamtela. Tako zelo, da sta se poročila kar v Las Vegasu, v eni od znamenitih poročnih kapelic A Little White Wedding Chapel.

"Stali smo v vrsti kot za vozniško dovoljenje še s štirimi drugimi pari, ki so prav tako prišli v Las Vegas, da bi se poročili. Za nama sta se za roke držala dva moška, pred nama mlad par, ki se je na hčerkin drugi rojstni dan na svojo poroko tri ure vozil iz Victorvilla. Komaj sva prispela do bele poročne kapelice do polnoči. Kapelico so ljubeznivo pustili odprto in po obredu smo se fotografirali v rožnatem kabrioletu Cadillacu, ki ga je menda nekoč vozil sam kralj (Elvis Presley). Prebrala sva si zaobljube, ki sva jih sama napisala, in si izmenjala prstana, ki ju bova nosila do konca življenja," pravi Jennifer in dodaja, da je bila to najboljša noč v njenem življenju.

"Obema se je uresničila želja. Ko je ljubezen resnična, je pomembna le zaobljuba, da se bomo ljubili, drug za drugega skrbeli in se razumeli, da bomo potrpežljivi, ljubeči in dobri drug z drugim."

Napisala: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Nova Story že v prodaji

Story