Cameron Diaz nekoč ena od najlepših igralk, takole pa je videti pri 51 letih

25. 12. 2023
Deli
Cameron Diaz nekoč ena od najlepših igralk, takole pa je videti pri 51 letih (foto: Profimedia)
Profimedia

Hollywoodska igralka Cameron Diaz se je po igralski karieri povsem posvetila materinstvu in vidi se, da kar žari.

Hollywoodska igralka Cameron Diaz pravi, da je v svetu, ki poskuša razvrednotiti vsako žensko, starejšo od 30 let, materinstvo popolnoma spremenilo njen odnos do staranja. Diazova, ki se je leta 2019 z možem Benjijem Maddenom razveselila prve hčerke Raddix, je v intervjuju z Gwyneth Paltrow na podkastu Goop pred časom odprla temo staranja.

"Celoten koncept staranja se je popolnoma spremenil, celo v zadnjih desetih letih," je po poročanju People povedala igralka. "Popolnoma se je odprl. Navdušena sem. Pred mano je še 50 ali 60 let - rada bi dočakala 110 let, saj imam majhnega otroka."

Diazova, ki je stara 51 let, je razmišljala tudi o tem, kako se je spremenil njen odnos z lastnimi starši, ko je vstopila v 40. leta. "Mislim, da imaš pri 40. letih neverjeten trenutek, ko ceniš, kdo so tvoji starši, in ta trenutek želim doživeti s svojo hčerko - biti z njo pri njenih 40. letih," je dejala.

Cameron Diaz je danes predvsem predana mama, ki je igralsko kariero pustila ob strani.

Cameron Diaz je danes predvsem predana mama, ki je igralsko kariero pustila ob strani.

Profimedia

Dodala je, da so ji dobra genetika in zdravo življenje lahko v prid. "Moja družina je iz trpežnega rodu," je dejala. "Moja babica je pri 72 letih tekala po vročem soncu v dolini San Fernando in nosila velike vreče krme za kunce in piščance. Mislim, da imam tudi sama nekaj tega ... In tako kot pri večini ljudi mislim, da je to, kako sem videti in se počutim, kombinacija tega, kar počnem, in tega, česar ne počnem."

Diazova je o tem, da je "najstarejša mama v skupini prijateljic z otroki", dejala: "Imam srečo, da sem stara, da imam te prijateljice, da imam svojo hčerko in da imam vso podporo, ki jo imam pri njeni vzgoji."

Cameron Diaz ne skriva, da je njena ljubka hčerka zdaj center njenega sveta.

Cameron Diaz ne skriva, da je njena ljubka hčerka zdaj center njenega sveta.

Profimedia

Pretekli konec tedna so jo paparaci ujeli v restavraciji Tre Lune v Montecitu, kjer je z družino uživala v družinskem zajtrku in po fotografijah sodeč je bila videti odlično razpoložena in zdi se, da je zares vsak dan mlajša, saj jo je materinstvo zares pomladilo.

Preberite šeZdaj je o princesi Anni na dan prišlo tisto, kar so mnogi že nekaj časa šepetali

Na dan prišel nov posnetek Luke Dončića v družbi male princeske in mnogi so se kar stopili

Jure Košir zdaj pokazal, kakšno razkošje ima v domači kuhinji in mnogi so zeleni od zavisti

Bonus video: 1, 2, 3 ... bis! Podkast Slovenske filharmonije s Tilnom Artačem. Voditelj Tilen Artač, akademski glasbenik in odličen imitator, v podkastu gosti izjemne posameznike, ki so tako ali drugače povezani s klasično glasbo. Gostje skozi svoje zgodbe in izkušnje omogočajo, da bolje spoznamo in razumemo ta prav poseben umetniški žanr. Ta je namreč več kot le zvok; je izraz čustev, zgodovine in človeškega duha. S svojim unikatnim pristopom voditelj s pomočjo zanimivih sogovornikov poslušalcu odkriva to izjemno umetnost na nov in navdihujoč način. Kot ena izmed posebnosti podkasta je ta, da se gost preizkusi v kratkem glasbenem izzivu.

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu