Cameron Diaz in Tom Cruise skupaj v filmu

5. 7. 2009 | Vir: Story
Deli
Oba igralca sta že podpisala pogodbo za film, ki govori o tajnem agentu, ki se zaplete z žensko, ki z moškimi nima sreče.

Igralka in lepotica Cameron Diaz je s Tomom Cruiseom zaigrala že leta 2001 v filmu Vanilla Sky.

Zdaj pa producenti upajo, da bodo s filmom Wichita ponovili uspeh izpred malo manj kot 10 let. Oba igralca sta že podpisala pogodbo za film, ki govori o tajnem agentu, ki se zaplete z žensko, ki z moškimi nima sreče.
   
Cameron, ki ne spada v najbolj mlado gardo hollywoodskih igralk, saj ima ‘že’ 36 let, je zelo zadovoljna, da bo znova sodelovala s slavnim igralcem. “Ne bi se odločila za snemanje filma, če mi Tom ne bi bil všeč. Zelo sem vznemirjena in navdušena. To bo akcijski film z veliko presenečenji,“ pravi svetlolaska, ki se zelo dobro razume tudi s Tomovo ženo Katie Holmes.

Producenti načrtujejo, da bo film v kinematografe prišel prihodnje leto. Sicer pa je Cameron te dni zelo zaposlena, saj predstavlja svoj najnovejši film My sister’s keeper, v katerem igra mamo dveh deklic. S to dramo želi dokazati, da se je sposobna spoprijeti tudi z bolj zahtevnimi vlogami. Da pa je kot igralka cenjena in priljubljena, kaže tudi to,da je pred kratkim dobila svojo zvezdo na hollywoodskem pločniku slave.

Sicer pa se lahko pohvali z vlogami v filmih, kot so Maska, Nori na Mary, V njenih čevljih in Čarlijevi angelčki. Slovesnosti ob odkritju njene zvezde so se udeležili tudi njeni zvezdniški prijatelji, med drugimi Tom Cruise in Katie Holmes ter režiserji Curtis Hanson, Nick Cassavetes in Chuck Russell.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk