Cameron Diaz je bila nekoč prikupna plavolaska, danes se le še redko pojavi v javnosti

17. 1. 2019
Deli
Cameron Diaz je bila nekoč prikupna plavolaska, danes se le še redko pojavi v javnosti (foto: Profimedia)
Profimedia

Hollywoodska igralka Cameron Diaz se je že pred časom poslovila od filmskih kamer in se posvetila mirnemu zakonskemu življenju.

46 letna Cameron Diaz je nekoč veljala za veliko lepotico, ki je omrežila številne slavne lepotce. V njene mreže so se tako ujeli Jared Leto, Matt Dillon, Justin Timberlake, Alex Rodriguez in Adam Levine, no njeno srce pa je na koncu osvojil Benji Madden, ki ji ga je predstavila prijateljica Nicole Richie.

Igralka se je po poroki poslovila od filmskih kamer, danes pa jo je le še redko mogoče videti v javnosti. Danes živi precej bolj mirno zakonsko življenje, posveča se branju, zdravi prehrani in jogi.

Paparaci so jo nedavno ujeli, ko si je na Beverly Hillsu privoščila kosilo s prijateljico. Igralka, ki smo jo bili vajeni gledati v razkošnih večernih oblekah, je bila tokrat oblečena povsem sproščeno in je bila skoraj nenaličena. Cameron je še vedno videti lepa in postavna, prav lahko pa bi se znova podala v filmske vode.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem