Cameron Diaz se bo pri 45 letih upokojila!

Cameron Diaz se bo pri 45 letih upokojila! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
27. 3. 2018

Igralka Cameron Diaz se je odločila, da ima dovolj igranja in da se bo raje posvetila sebi ter svojemu soprogu. Nazadnje smo jo v filmu videli leta 2014

Igralka, ki je praktično na vrhuncu kariere, ima vsega dovolj. Njena kolegica Selma Blair je o njej dejala: "Ne želi več igrati, sicer niti ni treba. Finančno je preskrbljena in trenutno je s svojim življenjem zelo zadovoljna." Igralko smo nazadnje videli v priredbi muzikala Annie, in sicer leta 2014, od takrat se bolj ali manj skriva pred javnostjo. Tudi na družabnih dogodkih ni več toliko prisotna, kot je bila nekoč. Selma Blair, s katero je Cameron leta 2002 igrala v filmu To sladko bitje, tako pravi, da se je Cameron upokojila. Kolegici in prijateljici sta bili namreč nedavno skupaj na kosilu in Cameron se ji je zaupala, da je zadovoljna z življenjem brez snemanja filmov. "Po moje bi jo zelo težko ponovno spravili pred kamero."

Cameron se je leta 2015 poročila s kitaristom Benjijem Maddenom. Usodni da sta dahnila le sedem mesecev po tem, ko sta se spoznala. Marsikdo je dvomil, da bo zakon trajal, a očitno je igralka našla pravega. Tako zelo je srečna, da niti pomisli več ne na snemanje, čeprav ji producenti pošiljajo razne ponudbe in scenarije, a nje ne za­nima več. Zadovoljna je, da ima veliko prostega časa in lahko počne, kar jo je volja.

Sicer pa je igralka začela svojo kariero že pri 16 letih, ko je podpisala pogodbo z modno agencijo in je postala manekenka. Pri 21 letih se je prijavila na avdicijo za film Maska z Jimom Carreyjem v glavni vlogi. Prej recimo še nikdar ni igrala v filmu, a vloga zapeljive pevke ji je prinesla svetovno slavo. Nato so sledili hit filmi, kot sta na primer Nori na Mary in Charliejevi angelčki. Igralka je napisala tudi dve knjigi o zdravju. In zdaj se je pač odločila, da bo malce počivala. Čeprav sama ni potrdila svoje 'upokojitve', je pred časom dejala, da se je sredi vsega tega dela izgubila. "Ugotovila sem, da ne vem več, kdo sem, in to je bil zelo beden občutek. Zato se zdaj ukvarjam s sabo."

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia

Priporočamo