Cameron Diaz se umika iz Hollywooda

Cameron Diaz se umika iz Hollywooda (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
5. 7. 2017

Od zadnje vloge, ki jo je Cameron Diaz odigrala na velikem platnu, so minila tri leta. Igrala je v glasbenem filmu Annie, od takrat njeni oboževalci čakajo, da jo bodo videli v novem filmu, a zaman.

Pred tremi leti se je ta seksi igralka odločila za nekaj časa umakniti se iz filmskega sveta. Do zdaj pa ni še nikoli povedala, zakaj. "Že 20 let nenehno potujem in praktično živim na prizoriščih filmskih snemanj," pravi Cameron in dodaja, da je kar na lepem ugotovila, da sploh ne ve več, kdo je niti kam spada. "Morala sem narediti rez in prekiniti tak način življenja," je povedala na nekem dogodku, ki ga je povezovala njena stanovska kolegica Gwyneth Paltrow.

Na njeno odločitev pa je imela velik vpliv tudi poroka z rokerjem benda Good Charlotte Benjijem Maddenom. "Biti poročen ni enako, kot če si z nekom samo v zvezi. Moj soprog je hkrati tudi moj partner v življenju in v vsem. Čeprav sva si zelo različna, sva si tako zelo podobna," ima o svojem soprogu samo lepe besede. "Benji je moja velika inspiracija in ob njem se počutim srečno," še dodaja igralka.

Cameron Diaz

Gwyneth pa je svojo kolegico vprašala tudi, zakaj je toliko časa odlašala s poroko, saj je usodni da dahnila šele pri 41 letih. Mogoče je pričakovala bolj kompleksen odgovor, a Cameron je preprosto odgovorila, da zato, ker do takrat pač še ni spoznala pravega moškega zase. Kmalu po poroki leta 2015 se je začelo šušljati, da je igralka tudi noseča, vendar so to bile le govorice, saj par še nima otrok.

Cameron je vedno slovela po popolnem videzu. Sama sicer pravi, da ni vedno tako, saj je recimo po tistem, ko se je razšla z Leonardom DiCapriem, pridobila nekaj kilogramov in se je kar namučila, da jih je odvrgla.

"Moj recept za lepo postavo je veliko seksa, aerobni treningi in zdravi obroki," pravi igralka, ki dodaja, da ni bila nikoli ljubiteljica diet. "Najboljša dieta so živci. Ko veliko delam in sem živčna ter se ne prehranjujem redno, vedno med snemanji shujšam. Najpomembnejši obrok dneva je zajtrk. In šele ko sem začela poslušati svoje telo, sem dojela, da so prehranske navade odločilnega pomena za videz. Moj najljubši zajtrk je sestavljen iz jajc, polnozrnatega riža in limonade. Najbolje pa funkcioniram takrat, ko čez dan pojem več obrokov, zelo rada imam meso, kadar pa sem neustavljivo lačna, si privoščim jogurt ali pa kakšno sadje," govori o svojih navadah lepotica.

Sandra Bratuša

Priporočamo