Camila Cabello se je opravičila princu Williamu in Kate, ker je iz kraljeve palače ukradla svinčnik

Camila Cabello se je opravičila princu Williamu in Kate, ker je iz kraljeve palače ukradla svinčnik (foto: Profimedia) Profimedia
28. 11. 2019

Camila Cabello je pred kratkim obiskala Kensingtonsko palačo, obisk kraljeve palače pa si bo zapomnila za celo življenje.

Pevka se je v palači družila in proslavljala s finalisti Teen Hero Awards. Camila Cabello je priznala, da je v palači sprejela izziv, ki se mu ni bilo mogoče upreti. Voditelj BBC-ja Greg James je pevko izzval, naj v palači ukrade pisalo. In Camila Cabello je to naredila. Vendar jo je voditelj takoj, ko je končala zahrbtno akcijo zatožil.

"James je zavpil, da sem ukradla pisalo in sama pri sebi sem si mislila o moj bog. Dala sem ga v mamino torbico in mama je takoj rekla, da je treba pisalo dati nazaj. Rekla sem ji, da to ni možno, saj je bil to izziv in da ga morem vzeti. In tako ga še vedno imam. William in Kate resnično mi je žal."

Ni minilo dolgo časa, da je priznanje o ukradenem pisalu doseglo Kensingtonsko palačo in William ter Kate se nista mogla upreti, da se ne bi temu nasmejala. V odgovor na intervju, v katerem je Camila vse priznala, je kraljevi par twitnil nekaj "smeškotov" s katerimi sta nakazala, da sta se zavedala, da je bilo pisalo ukradeno iz palače.

No, kraljevi družini vsekakor ni dolgčas.