Camilla bolj priljubljena kot Meghan in Kate!

14. 11. 2018
Deli
Camilla bolj priljubljena kot Meghan in Kate! (foto: Profimedia)
Profimedia

Medtem ko se svetovni mediji ukvarjajo s Kate Middleton in Meghan Markle, je precej bolj priljubljena članica kraljeve družine medijsko nekoliko na stranskem tiru.

Če bi britanske novinarje vprašali, katera oseba iz kraljeve družine jim je najbolj pri srcu, bi se jih večina najverjetneje odločila za vojvodinjo Camillo.

"Camilla je moja najbolj priljubljena plemkinja, brez konkurence. Pozna naša imena, ugotovila je, da smo v tem vsi skupaj. Pri njej lahko vedno opazite iskrico v očeh, vedno bo našla trenutek, da pogleda v kamero," je za revijo People izjavil novinar, ki poroča o kraljevi družini, a želi ostati neimenovan.

Medtem ko je nad Camillo navdušen, za Williama in Kate pravi, da se nenehno izogibata stiku s kamero ter da skušata nadzorovati to, kako bosta videti v očeh javnosti. S tovrstnim nadzorom naj bi bila naravnost obsedena.

Čeprav pred leti Camilli mediji niso bili naklonjeni, so v zadnjih letih novinarji z njo vzpostavili dober odnos, poln vzajemnega spoštovanja. "Zelo je prizemljena, njena drža ni vzvišena," pravi isti novinarski vir. Arthur Edwards, fotograf časopisa The Sun, je dejal, da je Camilla že nekaj časa taka do vseh ljudi, ki jo obkrožajo - od poroke s princom Charlesom naprej.

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan