Camilla odkrito o aferi s princem Charlesom: "Bilo je grozno, tega ne bi privoščila niti svojim sovražnikom."

27. 8. 2018
Deli
Camilla odkrito o aferi s princem Charlesom: "Bilo je grozno, tega ne bi privoščila niti svojim sovražnikom." (foto: Profimedia)
Profimedia

Vojvodinja Camilla Parker Bowles je v nedavnem intervjuju razkrila, kako se je počutila, ko je na dan prišla njena afera s princem Charlesom, ki je bil takrat še vedno poročen s princeso Diano.

V intervjuju za Mail on Sunday je tako Camilla Parker Bowles razkrila, kako se je počutila, ko so mediji razkrili njeno afero s princem Charlesom in kaj vse je takrat preživljala. "Nikamor nisem mogla. Bilo je grozljivo. Zelo, zelo neprijetno sem se počutila in kaj takšnega ne bi privoščila niti mojim najhujšim sovražnikom. Brez moje družine enostavno ne bi preživela tistih časov," je bila iskrena.

Ko je ljubezenska afera med Charlesom in Camillo prišla v javnost, sta bila Charles in Diana še vedno poročena, prav tako pa je bila takrat poročena tudi Camilla.

Camilla je v zadnjem intervjuju razkrila tudi to, da se na kritike ne ozira več kaj dosti, saj to nima nobenega smisla. "Moraš se smejati na svoj račun, če se ne bi, potem bi lahko že davno obupala nad samo seboj," je bila odkrita. "Včasih si o sebi mislim "kdo je ta ženska, to enostavno ne morem biti jaz" in na ta način potem preživim vse skupaj."

Camilla in Charles sta se lahko poročila šele leta 2005, ko so jima kraljeva pravila to dovoljevala.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik