Camilla Parker-Bowles je imela ključno vlogo pri (še) enem razhodu: Gre za vojvodinjo Kate in princa Williama

12. 11. 2022
Deli
Camilla Parker-Bowles je imela ključno vlogo pri (še) enem razhodu: Gre za vojvodinjo Kate in princa Williama (foto: Profimedia)
Profimedia

To vas bo morda presenetilo, saj ne gre za tako zelo znano zadevo.

Kate Middleton in princ William sta bila leta 2007 srečen par, čeprav je bilo pritisk okoli njunega razmerja vse težje prenašati. Tako zelo, da svet čez noč izve za ločitev dveh zaljubljencev. Ločitev je trajala le tri mesece. Čeprav zgodbo poznajo skoraj vsi, je bilo nedavno razkrito, da je imela Camilla Parker-Bowles ključno vlogo pri razhodu.

Kate Middleton ni dovolj dobra za članstvo v kraljevi družini?

Po mnenju kraljevega strokovnjaka Christopherja Andersena je Kate in Williamu razmerje nedvomno pomagala prekiniti kraljica soproga Camilla Parker-Bowles. "Ko sta se William in Kate razšla, sem bila v Londonu," je leta 2016 povedala strokovnjakinja za The Daily Beast. "Bila sem šokirana, popolnoma osupla, vsi so mislili, da je samo vprašanje časa, kdaj bo William zaprosil Kate za roko. Potem pa so mi ljudje začeli govoriti, da za tem stoji Camilla."

Kraljica soproga menda ni menila, da je Kate Middleton dovolj dobra za članstvo v kraljevi družini, ker je bila le navadna meščanka. Camilla je nato kralju Charlesu III. predlagala, da je čas, da se princ William odloči, in da Kate Middleton verjetno ni tista, ki jo potrebuje.

Kljub temu se je princ William odločil, da se bo poročil s Kate Middleton, ki je zdaj popolnoma vključena v kraljevo družino.

Preberite več na Elle.si

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan