Camilla Parker Bowles priznala, da je šlo pred kraljevo poroko na dvoru vse narobe

25. 5. 2018
Deli
Camilla Parker Bowles priznala, da je šlo pred kraljevo poroko na dvoru vse narobe (foto: Profimedia)
Profimedia

Camille Parker-Bowles je razkrila, da se je pred kraljevo poroko na dvoru odvijala prava drama, a se je na koncu vse srečno končalo.

Zadnji dnevi pred kraljevo poroko so bili vse, samo mirni ne. Najprej je za škandal poskrbel oče Meghan Markle, ko so na dan prišle njegove paparaco fotografije, za katere se je kasneje izkazalo, da so bile dogovorjene, kasneje je doživel srčni infarkt in se ni uspel udeležiti kraljeve poroke. Na koncu je Meghan Markle pred oltar pospremil kar princ Charles, ki mu je ta vloga zelo laskala.

Camilla Parker Bowles je za britanski Daily Mail razkrila, da sta bila princ Harry in Meghan Markle pred poroko izjemno živčna, a se je na koncu na srečo vse dobro izteklo. "Vsi smo se spraševali, kaj bi še lahko šlo narobe. Na srečo se je na koncu vse srečno izteklo," je dejala Camilla.

Camilla in Meghan Markle sta na nedavnem praznovanju princa Charlesa pokazali, da sta si izjemno blizu, njun odnos pa je precej drugačen od tistega, ki ga ima Camilla s Kate Middleton. Kate in Camilla se nikoli nista najbolje razumeli, z njo pa ves čas hladen ostaja tudi princ William.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik