Camilla Parker-Bowles se je trudila ločiti Kate Middleton in princa Williama, za Kate pa je govorila, da je lepa, a ne preveč pametna

11. 9. 2018
Deli
Camilla Parker-Bowles se je trudila ločiti Kate Middleton in princa Williama, za Kate pa je govorila, da je lepa, a ne preveč pametna (foto: Profimedia)
Profimedia

Na britanskem kraljevem dvoru prav nikoli ni dolgčas, zdaj je na dan prišla zanimiva resnica o tem, da je Camilla Parker-Bowles pred leti nagovarjala princa Charlesa, da naj skuša ločiti Kate Middleton in princa Williama.

To, da Camilla Parker-Bowles nikoli ni bila prav navdušena nad Kate Middleton že dolgo ni več skrivnost. Ko je princ William začel razmerje s Kate, je bila Camilla ves čas slabe volje, saj jo je skrbelo, da bosta princa William in Kate kaj kmalu na Otoku postala bolj popularna od nje in princa Charlesa. Njene skrbi so bile upravičene, saj sta Kate in William kaj kmalu postala ljubljenca medijev in paparacev, kjerkoli sta se že pojavila.

Camilla je tako ves čas iskala način, da bi ju uspela ločiti. V knjigi Game of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate, and the Throne avtor Christopher Andersen trdi, da naj bi Camilla ves čas nagovarjala princa Charlesa, da bi ločil princa Williama in Kate Middleton. Po Camillinih besedah naj bi bila Kate sicer lepa, a ne preveč pametna, motilo pa jo je tudi to, da nima kraljevega porekla.

Ko sta Kate in William pred leti za kratek čas prekinila razmerje, je bila prav Camilla tista, ki je dejala, da je tako najbolje in da bo William zagotovo našel boljšo ženo. No, na njeno žalost sta se William in Kate že kmalu pobotala in nadaljevala razmerje, kasneje je sledila poroka in danes imata tri čudovite otroke.

Kate in Camilla se še danes ne razumeta najbolje, v javnosti delujeta skladno, a to je bolj kot ne predstava za javnost, saj Kate nikoli ni skrivala, da obožuje pokojno princeso Diano, Williamovo mamo, s Camillo pa si nikoli ni bila prav blizu.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik