Camillo redko vidimo na takih dogodkih: Bila je na londonskem tednu mode!

21. 2. 2019
Deli
Camillo redko vidimo na takih dogodkih: Bila je na londonskem tednu mode! (foto: Profimedia)
Profimedia

Ko gre za britansko kraljevo družino, so v ospredju pozornosti javnosti več ali manj njeni mlajši člani oziroma bolje rečeno članici, saj je skorajda vsakodnevno mogoče zaslediti vojvodinji Kate Middleton in Meghan Markle na kakšnem javnem dogodku.

Ko pa gre za Camillo, vojvodinjo Cornwallško in ženo princa Charlesa, pa smo nekako vajeni njene zadržanosti. A tokrat se je udeležila tedna mode v Londonu, prireditve, ki privabi veliko oblikovalcev, znanih obrazov iz sveta zabave in pripadnike aristokracije.

Po slikah sodeč je vojvodinja nadvse uživala in se zabavala, saj je sproščeno pozirala fotografom. Ob tej priložnosti se je tudi zelo lepo uredila - izbrala je dvobarvno obleko in salonarje z visoko peto, videz pa je še dopolnila z lepo ogrlico.

Camilla Parker Bowles

Njena sproščenost je bila očitna tudi, ko je podelila oblikovalsko nagrado, ki jo je iz njenih rok prejela mlada oblikovalka. Lahko samo dodamo, da je škoda, da na tem dogodku ni bilo njenega moža, princa Charlesa. Verjetno so ga zadržale druge dolžnosti.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik