Candice Swanepool: Otroku je nadela nenavadno ime

Candice Swanepool: Otroku je nadela nenavadno ime (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
24. 10. 2016

Lepa plavolasa manekenka in model Candice Swanepool, ki je marca sporočila, da pričakuje svojega prvega otroka, je v začetku oktobra rodila.

Z zaročencem, prav tako modelom Hermannom Nicolijem, sta postala starša sinku, ki sta ga poimenovala Anacã. Ime, ki se mnogim zdi nekoliko nenavadno, naj bi izhajalo iz Afrike, označevalo pa naj bi eno izmed tropskih ptic. Šlo naj bi za nekakšno različico dekliškega imena Anika. Sicer pa Candice in Herman drugih podrobnosti o malčku nista izdala, le da je zdrav in zadovoljen otrok, kar potrjujejo tudi fotografije, ki jih je manekenka nedavno objavila na svojem profilu na Instagramu. Ob eno od njih je dodala tudi pripis, da je "življenje sladko".

Mali Anacã ima tudi že svojo prvo prijateljico, ki mu bo v prihodnjih letih zagotovo večkrat delala družbo. To je mala Dusty, hčerkica Behati Prinsloo in Adama Levina, ki je na svet privekala septembra letos. Behati in Candice sta namreč zelo dobri prijateljici, ki ju je nosečnost razveselila ob istem času, zato sta si že v tem obdobju pogosto izmenjevali izkušnje in nasvete. Prepričani pa smo, da bosta zaradi otrok še pogosteje skupaj ter da ju bo tudi materinstvo le še bolj povezalo.