Cara Delevingne je najbolje plačana manekenka na svetu

Cara je trenutno kraljica modnih brvi. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
29. 9. 2019

Z več kot 22 milijoni funtov je Cara Delevingne (27) najbolje plačana manekenka na svetu. Prehitela je Rosie Huntington – Whiteley (32), ki je bila lani na prvem mestu.

Manekenka in igralka Cara Delevingne (27) je trenutno ena najbolj iskanih manekenk v modni industriji. Pred dnevi pa so jo proglasili tudi za najbolje plačano manekenko na svetu. Cara sodeluje na modnih revijah za najboljše svetovne modne hiše, kot je na primer Chanel. Preizkusila pa se je tudi kot igralka. Trenutno z igralcem Orlandom Bloomom (42) snema serijo Carnival Row.

O svojem otroštvu pa pravi, da je imela privilegij živeti v Londonu, in to v srečni družini. “Oče se ni rodil bogat, a je bil zelo ambiciozen in mu je v življenju uspelo. Na srečo nas je naučil, da ni vse v denarju.“ Prvič se je na modni brvi znašla s 17 leti, ko je nosila modele za modno hišo Clements Ribeiro, a že čez nekaj mesecev je podpisala pogodbo z Burberryjem. Poleg uspešne kariere je srečna tudi zasebno. Letos se je poročila s svojim dekletom Ashley Benston (29), ki je tudi igralka in manekenka. Poznamo jo po vlogi Hanne Marin v seriji Ljubke lažnivke. “Ashley mi je pokazala, kaj je ljubezen in kako naj jo sprejmem,“ odkrito pravi Cara.

Nova Story že v prodaji

Story