Carla Bruni: Stalna gostja psihoterapevtov!

Vir: Nova
19. 10. 2009

Carla Bruni Sarkozy, slavna francoska prva dama, bo te dni v televizijskem dokumentarcu razkrila, da že osem let obiskuje psihoterapevta. Na francoski spletni strani Plurielles smo si ogledali nekaj odlomkov iz oddaje:

»Brunijeva bo Francozom razkrila svojo dušo. Na glavo postavlja tradicijo obnašanja francoskih prvih dam. Prvič v zgodovini bo aktualna prva dama spregovorila o razlogih, zakaj se je pred osmimi leti zatekla k terapiji. Med drugim bo odgovarjala na vprašanja, zakaj je poiskala pomoč terapevta, kaj se je dogajalo na zdravljenju in zakaj je tako dolgo vztrajala.«

Pogosto so mediji ugotavljali, da je prav Carla tista, ki vleče niti iz ozadja v francoski politiki, in da ima preveč vpliva na svojega vanjo 'zatrapanega' soproga. Menda naj bi nanj vplivala tudi pri izbiri svojega prijatelja Frederica Mitteranda za kulturnega ministra.

Francoski mediji so že na trnih zaradi omenjenega dokumentarca, ki bo na TV-zaslone prišel konec meseca. Na spletni strani Purepeople so tako zapisali:

»Je tako nepredvidljiva in tako odkrito govori o svojem življenju, da nihče ne more vedeti, kaj bo izjavila. Ne vemo, če je predsednik Sarkozy videl posnetke, a jih je gotovo moral odobriti.«

Priporočamo