Carmen Electra še danes prijateljuje z bivšim možem Dennisom Rodmanom

11. 5. 2018 | Vir: Lady
Deli
Carmen Electra še danes prijateljuje z bivšim možem Dennisom Rodmanom (foto: Profimedia)
Profimedia

Nekdanja zvezdnica serije Obalna straža in Playboyeva zajčica Carmen Electra je dopolnila 46 let, praznovala pa je s prijatelji na kultnem festivalu Coachella.

Na družabnem omrežju je kratko komentirala svojo zabavo, napisala 'Življenje je lepo' ter objavila nekaj fotografij z lanskega festivala Coachella. Igralka, katere pravo ime je Tara Leigh, se dobro zaveda, da je za začetek njene kariere zaslužen pokojni pevec Prince. Zaradi njega je leta 1991 namreč podpisala pogodbo z založniško hišo Paisley Park Records in takrat se je preimenovala v Carmen Electra.

Štiri leta pozneje se je odločila poiskati srečo tudi na televiziji in se tako pojavila v nekaj šovih, v katerih je opozorila nase. Nato se je leto pozneje, torej leta 1996, gola slikala za Playboy. Tako je postala ena od najbolj iskanih televizijskih zvezdnic, ki jo je v svet slavnih pospremila prav ta prestižna revija za moške. Carmen je nastopala v priljubljeni seriji Obalna straža, bila pa je tudi voditeljica MTV-jeve oddaje Singled Out. Leta 1997 se je začela njena filmska kariera, saj je dobila nekaj manjših vlog, na primer v filmu Ameriški vampir in Good Burger. Znova pa se je slikala tudi za Playboy. Leta 2003 je sodelovala pri snemanju filmske verzije Obalne straže z naslovom Baywatch: Havajska poroka in istega leta pozirala za naslovnice znanih stripov Razor and the Ladies of London night. Pojavljala pa se je tudi v reklamah. Na srečo je Carmen po kratkem zakonu z Rodmanom dojela, da ne bo ravno uspela s filmsko kariero, saj so vsi najprej opazili njeno seksi telo. Zato se je raje posvetila plesu in poziranju, izdala je celo DVD z naslovom Carmen Electra Aerobic Striptease, kot pevka pa se je priključila uspešni zasedbi Pussycat Dolls.

Rodman jo želi znova zaprositi za roko

Še danes dobra prijatelja

Seksi lepotica pa je čutila potrebo izraziti se še na drugačen način, zato je izdala knjigo s pomenljivim naslovom Kako biti seksi. So pa o njej pisali tudi zaradi kontroverznega zakona z ameriškim košarkarjem Dennisom Rodmanom (56). Njun zakon je sicer trajal le pet mesecev, a nekdanja zakonca sta še danes v dobrih odnosih. Priznavata, da ste se poročila v zelo nemirnih časih in zaradi tega njun zakon ni trajal. Rodman pa najde za nekdanjo soprogo samo lepe besede. Pravi, da je Carmen seksi ženska, ki se zna zabavati. "Spal sem z več kot dva tisoč ženskami in sčasoma vse postanejo iste. Le Carmen ne. Ona je med deset najboljših," pravi Rodman in dodaja, da ima Carmen seksi telo ter je zelo strastna. "Ko sva bila par, se nisva mogla nasititi drug drugega. Sam namreč nenehno potrebujem seks in Carmen je bila idealna zame, saj ima tudi ona rada seks ob katerikoli uri dneva," se spominja njunih skupnih dni Rodman in priznava, da sta bila kot zajca.

Smrti mame in sestre sta ju zaznamovali

Carmen se je leta 2004 poročila drugič, in sicer z ameriškim kitaristom Davidom Navarro (50). Ljubezen je trajala tri leta, zakon pa je izkoristila tudi za priljubljen MTV-jev resničnostni šov Til Death Do Us Part: Carmen & Dave. Igralka je doživela tudi hudo življenjsko tragedijo, saj ji je pred leti umrla mama, le dva tedna pozneje pa še starejša sestra Debbie. Na obe je bila zelo navezana, in ko ju je izgubila, se je zaprla vase. Le tako je prenesla bolečino. Poleg tega je bila takrat v zvezi z Rodmanom in zdelo se ji je bolje zabavati z njim kot pa sedeti doma in žalovati. Po sestrini smrti sta tako z Rodmanom odpotovala v Las Vegas in se tam tudi poročila. "Nisem želela izgubiti še njega," je pozneje razkrila. Rodman pa je pred kratkim zelo presenetil z izjavo, da razmišlja o tem, da bi znova zaprosil Carmen. Prepričan je namreč, da je med njima neka posebna vez in sta tudi zato ves ta čas ostala tako dobra prijatelja. "Ko sva skupaj, se ne pogovarjava o preteklosti, temveč o vsakodnevnih stvareh. Zadnjih nekaj let razmišljam o tem, da bi jo znova zaprosil, in verjetno bom to tudi storil," pravi Rodman.

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia