Catherine Middleton: S čebeljim strupom do lepote

Catherine Middleton (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
Vir: Story
2. 5. 2012

Lahko bi rekli, da gre za kraljevo skrivnost, ki jo je pred kratkim odkrila Camilla (63).

Dva meseca pred poroko je nevesti Catherine (30) namreč podarila prvi lonček kremastega strupa, ki zateguje mišice. Catherine se mora torej za tako zategnjen obraz zahvaliti maski, v kateri je čebelji strup, ki poskrbi za večjo prekrvavitev in bolj gladek videz.

Očitno je Camilla videla, kako si Catherine na svoj poročni dan obupno prizadeva biti kar se da lepa in sijoča, zato ji je dva meseca pred poroko podarila čudežno kremo.

Ženske naj bi z njeno pomočjo zgladile gube in se pomladile kar za 10 let. Hm, zanimivo, da krema na Camillo očitno nima takega vpliva ...

Nekaj tednov pred poroko je Catherine tako začela izvajati 'terapijo'. Kremo - 50 ml stane okoli 200 evrov - si je nanašala na obraz dvakrat dnevno za 20 minut. V lončku je samo odstotek čebeljega strupa, gre pa za Bee Venom Bee Mask, ki jo izdeluje podjetje Deborah's Heaven.

Če uporabljaš to kremo, se lahko izogneš botoksu, vsaj tako zatrjujejo zvezdnice, kot so Kylie in Dannii Minogue, Victoria Beckham, Michelle Pfeiffer in Gwyneth Paltrow.

Deborah (46) je očitno odkrila pravo formulo, ki ji zaupajo tudi zvezdnice. Posel ji cveti, kakor tudi sama. ''Hecno je bilo, ko sem po televiziji gledala kraljevo poroko, nekaj dni prej pa sem s Catherine govorila o kremi.''

Nova Story že v prodaji

Story