Catherine Zeta Jones in Michael Douglas sta ponosna na 15-letno hčerko

Catherine Zeta Jones in Michael Douglas sta ponosna na 15-letno hčerko (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
25. 9. 2018

Igralca Catherine Zeta Jones in njen soprog Michael Douglas sta upravičeno ponosna na svojo 15-letno hčerko Carys, ki je lepoto podedovala po mami ...

Še včeraj mala punčka, danes mlada dama – 15-letna Carys je plenila pozornost na tednu mode v New Yorku, kamor je prišla s svojima staršema. Modna hiša Michael Kors je organizirala gala večerjo, na katero je prišel zvezdniški par s svojo najstnico. In medtem ko je hollywoodska igralka Catherine Zeta Jones (48) blestela v elegantnem črnem hlačnem kostimu, je mlada Carys izbrala bolj mladostno kombinacijo, primerno svojim letom. Oblekla je zlato obleko, ki je poudarila njeno lepo postavo in dolge noge, obula pa je sandale z vrtoglavo peto. Ponosen tako na soprogo kot hčerko je poleg stal Michael Douglas (73). Par ima poleg Carys še sina Dylana (18), Michael pa ima iz prejšnjega zakona še sina Camerona (39).

Catherine se je s hčerko pojavila na zadnji naslovnici revije Town & Country. Mladenka pa je ob tej priložnosti spregovorila o tem, kako je bilo vstopiti na javno sceno. "Najbolj me moti to, da večina ljudi misli, da mi je bilo vse prineseno na pladnju. Da mi ni treba nič delati in se truditi. Sama pa iskreno povem, da je ravno obratno. Ker sem hčerka slavnih staršev, se moram še toliko bolj potruditi in dokazati," pravi odločno Carys. Njena mati Catherine pa je spregovorila o modi in oblačenju svoje hčerke. "Carys ima povsem svoj stil, spremlja modo in mislim, da se oblači letom primerno. Kar se tiče oblačenja, nisem nikdar imela težav z njo in nikoli mi ni bilo treba govoriti, da je kaj neprimerno zanjo."

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia