Catherine Zeta-Jones in Michael Douglas rojstne dneve vedno praznujeta skupaj

Catherine Zeta-Jones in Michael Douglas rojstne dneve vedno praznujeta skupaj (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
16. 10. 2018

Michael Douglas se je rodil 25. septembra 1944, njegova soproga Catherine Zeta-Jones pa na isti dan, vendar leta 1969. 

Rojstne dneve torej vedno praznujeta skupaj, tudi letos ni bilo nič drugače. Lepa Catherine je tako praznovala svoj 49. rojstni dan, njen soprog Michael Douglas pa 74. Ob tej priložnosti se je igralka oglasila številnim oboževalcem, in to kar preko svojih družbenih profilov. Objavila je video posnetek iz filma Ameriški predsednik, v katerem je glavno vlogo odigral prav Michael, in poleg zapisala: "Vse najboljše samo mojemu predsedniku. Predvidevam, da sem potem jaz prva dama. Še bolj čudne stvari so se dogajale."

Seveda so v medijih takoj pričeli pisati, da je lepa igralka s tem stavkom napovedala Michaelovo kandidaturo za predsednika Amerike. Igralec ima kar nekaj izkušenj, saj je dolga leta aktivno deloval znotraj organizacije Združenih narodov, ki ima sedež v New Yorku. Že leta 1998 so ga imenovali za ambasadorja miru, pred kratkim pa je prejel nagrado za najdaljši staž na tem položaju. "Moje življenje je nenehna sreča, saj imam dva prekrasna otroka in zdravega ter srečnega moža," je s svojim življenjem nadvse zadovoljna Catherine ter dodaja, da v tem pogledu ne želi biti skromna in da želi uživati v uspehu, ki ga je dosegla v življenju.Michael in Catherine sta se zaljubila na prvi pogled. Ko jo je igralec leta 1998 zagledal na filmskem festivalu v francoskem Deauvillu, je bil kot začaran. Sedela sta za isto mizo, seznanil pa ju je kolega Danny De Vito (73). Tema njunega prvega pogovora je bil prav datum rojstva. In še nekaj, takrat za mizo ji je Michael še dejal, da bo on oče njenih otrok.

"Ko sem to izustil, sem pomislil, da sem si s tem verjetno zapravil vse možnosti pri tej lepotici," se spominja Michael. No, vseeno sta ohranila stike in začela se je ljubezenska zgodba. Na začetku se nista dostikrat videla, saj je imela igralka takrat veliko dela, njena kariera je bila namreč v vzponu. "Šele po devetih mesecih sva se prvič poljubila," se začetkov spominjata oba. Poročila sta se leta 2000, v zakonu pa sta se jima rodila sin Dylan (18) in hčerka Carys (15).Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Priporočamo