Catherine Zeta Jones: Otroka sta ji zelo podobna

Catherine Zeta Jones: Otroka sta ji zelo podobna (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
26. 10. 2016

Igralca Catherine Zeta Jones in njen mož Michael Douglas sta svoja dva otroka do sedaj le redko kazala v javnosti, a očitno se je to končalo.

Družinica je namreč nedavno obiskala koncert Boba Dylana in skupine The Rolling Stones, na katerem so se pred začetkom koncerta vsi skupaj postavili pred objektiv, igralka pa je njihov skupni posnetek kasneje objavila na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram. Kot je zvezdnica zapisala pod fotografijo, so bili vsi štirje prijetno vznemirjeni zaradi prihajajočega koncerta in so že komaj čakali, da se vse skupaj začne. Mi pa smo opazili, da sta Dylan (16) in Carys (13) zelo podobna svoji slavni mami, ki je nanju zagotovo tudi zelo ponosna.

Igralca sta očitno zgladila vsa nesoglasja, ki sta jih imela v zadnjih letih, saj sta bila ves čas dobre volje. Kot je medijem nedavno zaupal Michael, sta se v zadnjih letih namreč srečala s kar nekaj ovirami na skupni poti, a sta jih na srečo tudi že rešila, saj sta si oba prizadevala za to. Igralec je ob tem tudi priznal, da svojo ženo danes ljubi celo še bolj, kot jo je na začetku njunega razmerja.