Ceca Ražnatović: Zaradi obupa pristala na infuziji

Vir: Lea
14. 4. 2011

Prijatelji srbske zvezdnice so zaskrbljeni. Čeprav je preživela tragično smrt moža, kup medijskih afer, zapor ... menda še nikoli ni bila tako obupana in zaskrbljena, kot je zdaj, ko jo čaka obsodba zaradi nezakonite prodaje nogometašev.

Ker Ceca Ražnatović ni jedla in se ni ločila od cigaret, so jo prejšnji teden peljali v bolnišnico na infuzijo, saj je v svoji vili padla v nezavest.

“Zaradi živčiranja zaradi obtožb proti njej in sestri ji je postalo slabo. Skrbi jo za otroka in starša, ki so zelo zaskrbljeni zanjo, sama pa se trudi, da ne bi kazala strahu. Zadnje čase skoraj ničesar ne jé, vsaki dve minuti pa prižge novo cigareto. Tudi spati ne more,” je za srbski časopis Kurir povedala Cecina dobra prijateljica.

Pevka in njena sestra sta bili namreč 27. marca obtoženi, da sta med letoma 2000 in 2003 od prodaje 10 nogometašev nezakonito vzeli kar 4.100.000 nemških mark in 3.480.000 dolarjev. Poleg Lidije in Cece sta obtožena še dva nekdanja funkcionarja kluba Obilić. Ceca se zdaj tudi po desetkrat na dan sliši s svojim odvetnikom, ki jo obvešča, kako tečejo pogovori s tožilstvom, saj naj bi obe priznali krivdo in se tako pogodili za manjšo kazen. V tem primeru naj bi dobili okoli dve leti zaporne kazni. Menda naj bi se sojenje proti sestrama začelo po poletnih počitnicah, torej septembra.