Čedalje glasnejše govorice: Lady Gaga naj bi se razšla z zaročencem!

Čedalje glasnejše govorice: Lady Gaga naj bi se razšla z zaročencem! (foto: Profimedia) Profimedia
14. 2. 2019

Po tem, ko so jo na podelitvi grammyjev fotografi "zalotili" brez zaročniškega prstana, so začele krožiti govorice, da je Lady Gaga prekinila zaroko s svojim dolgoletnim partnerjem Christianom Carinom.

Oboževalce je takoj zaskrbelo, ali to pomeni, da je samo deset dni pred podelitvijo oskarjev, kamor bo zaradi svoje nominacije zagotovo prišla, Lady Gaga spet samska.

Prejšnji teden so tabloidi poročali, da je pevka in igralka še na kosilu, ki so ga pripravili za nominirane za oskarja, na roki ponosno nosila zaročni prstan. Minuli mesec jo je zaročenec še spremljal na podelitvi zlatega globusa. Če je zaroka res stvar preteklosti, bo kmalu jasno, najverjetneje že na podelitvi oskarjev. Če bo prišla brez spremstva, bo to jasen znak.

Sumljivo je tudi dejstvo, da v zahvalnem govoru ob prejemu grammyja ni omenila Christiana. V zadnjem času pa se je na veliko šušljalo o očitni kemiji med njo in Bradleyjem Cooperjem v filmu Zvezda je rojena. Kdo ve, morda se je kemija preselila tudi izven filma? No, to vesta samo onadva, a kot je že v navadi, bo čas pokazal svoje. Spomnimo: Bradley je v zvezi z lepotico in manekenko Irino Shayk, s katero ima tudi enoletno hčerkico Leo.