Ta pri nas znana pevka se je s to izjavo o svojem pokojnem možu dotaknila vseh, zelo je potrta

18. 6. 2024
Deli

Slavna Kanadčanka Céline Dion se še vedno težko sprijazni s smrtjo svojega ljubljenega moža.

Priznana glasbenica Céline Dion je bila povsem potrta, ko je njen ljubljeni mož, glasbeni producent René Angélil, leta 2016 umrl za rakom na grlu v starosti 73 let. V svojem novem dokumentarcu je razkrila, da je prepričana, da je duh njenega pokojnega moža še vedno z njo. 56-letna pevka hita "My Heart Will Go On" je zdaj spregovorila o tem, kako ga še vedno čuti v svoji bližini.

Slavna Kanadčanka, ki se bori s sindromom togosti, pravi v svojem prihajajočem dokumentarcu "I Am: Céline Dion": "Še vedno sem poročena z Renéjem – on je še vedno moj mož. Ko moram iti na preglede, vedno nosim s seboj njegove slike. In njegove slike imamo, seveda, povsod po hiši," je povedala Céline. Nedavno pa je razkrila, kako so njeni otroci, ki jih ima z Renéjem, zaskrbljeni, da jo bo njena bitka z boleznijo uničila, saj že nekaj časa trpi za to boleznijo.

Céline je bila prisiljena prenehati nastopati po diagnozi redkega stanja leta 2022, med intervjujem v avstralski jutranji oddaji "Sunrise" pa je povedala: "Moji otroci so prestrašeni, ker so izgubili očeta. Sprašujejo se, ali bom tudi jaz umrla." Céline in René imata tri sinove - René-Charlesa, 23, in 13-letna dvojčka Nelsona in Eddyja.

Njena bolezen povzroča postopno togost mišic in ponavljajoče se mišične krče. Pevka je imela prvič simptome leta 2008, vendar so se poslabšali do leta 2021, ko je morala preložiti svoje nastope v Las Vegasu, kasneje pa je odpovedala svojo svetovno turnejo "Courage". V nedavnem medijskem nastopu, v enourni oddaji za NBC News, je šokirala z razkritjem, da je pred postavitvijo diagnoze vsak dan zaradi bolečin jemala po 90 miligramov valiuma, da bi omilila simptome.

Javnih nastopov ni imela od marca 2020, dolgo pa je tudi trajalo, da je javno spregovorila in s svojimi oboževalci delila bolečo resnico o tem, kaj se dogaja z njenim zdravjem. V sodelovanju z Amazon Prime se je zdaj odločila posneti dokumentarec o svoji bitki z naslovom "I Am Céline Dion". "Bilo je zelo težko, zelo boleče. Izjemno in strašljivo. Celotno življenje sem preživela v glasbeni industriji kot izvajalka in oboževala sem vsak trenutek tega mojega življenja. Ta strast nikoli ne bo izginila. Nekega dne, ko sem bila na turneji, sem se začela počutiti drugače. Imela sem občutek, kot da se mi glas krči," je še povedala Céline Dion.

Preberite še:

Neee, Edi Pucer preklinjal med oddajo v živo in tole so slišali vsi, tukaj vas čaka posnetek