Celine Dion: Njen hudo bolan mož bi rad umrl na njenih rokah!

Celine Dion: Njen hudo bolan mož bi rad umrl na njenih rokah! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
18. 12. 2015

"Imaš samo dve možnosti. Lahko gledaš svojega bolnega moža in mu ne moreš pomagati, kar te ubija. Ali pa gledaš moža, ki je bolan, in si rečeš, imam te, imava se, tukaj sem zate ..." je izjavila Celine Dion, ki možu stoji ob strani v težkih trenutkih.

“Dvojčka očeta sploh ne poznata v drugačni fazi kot v bolezni. In ko jima rečem, pridita z menoj, gremo nahranit očija, gresta,” pravi Celine.
Rene je pred 15 leti izvedel, da je zbolel za rakom na grlu. Takrat si je Celine v znak solidarnosti obrila glavo.

Pesem, ki jo je Celine Dion (47) pred kratkim zapela na odru v Caesars Palace v Las Vegasu, kjer tudi sicer nastopa, ob 100. obletnici Franka Sinatre in se imenuje All The Way, je bila še toliko bolj čustvena zato, ker se njen mož Rene Angelil zaradi zloveščega raka pri svojih 73. letih bori za življenje. Po pesmi The First Time Ever I Saw Your Face pa je publiki dejala, da so verjetno dojeli, da je ta koncert zanjo še toliko bolj oseben in čustven. Vir blizu para pravi, da je to verjetno zadnji božič, ki ga bo Celine praznovala s soprogom, razen če se ne zgodi čudež in bo premagal bolezen. Celine in njuni sinovi Rene-Charles (14) ter dvojčka Nelson in Eddy (5) se trudijo dom v Nevadi kar se da napolniti z veseljem in radostjo ter poskušajo biti kar se da pozitivni, kolikor je v tej situaciji sploh to mogoče. "Ko vidiš nekoga, ki se tako zelo bori za življenje, to zelo vpliva nate. Imaš samo dve izbiri. Ali te vse skupaj ubija ali pa se boriš z njim in mu govoriš, da bo še vse v redu," pravi Celine, ki je že po naravi optimistična oseba, kar je v teh trenutkih dobrodošlo. Povedala je tudi, kaj je zadnja Renejeva želja, ki je njen soprog že 20 let, in sicer si želi umreti na njenih rokah.

Lani je Celine nehala nastopati, ker se je pač želela posvetiti negi bolnega moža, ki se že leta bori z rakom na grlu. A prav on jo je prepričal, da se mora vrniti na oder, in je to tudi storila ... Zanj, da bi jo videl znova žareti na odru. Novinarjem je dejala, da se mož pogumno bojuje z boleznijo in da bo najbolj srečen, ko bo lahko znova na odru videl svojo najljubšo pevko - Celine. Sama se sicer ni čutila najbolj močno za nastope, saj je vedela, da jo doma zelo potrebujejo, a ker je vedela tudi, kaj bi to njenemu možu pomenilo, je brez ugovorov upoštevala njegovo željo. Rene je pred 15 leti izvedel, da je zbolel za rakom na grlu. Takrat si je Celine v znak solidarnosti obrila glavo. Za nekaj let je bolezen premagal, a ko se je ta lani vrnila, je Celine prekinila kariero, da bi se lahko posvetila njegovi negi. Zaradi vsega stresa se je poslabšalo tudi pevkino zdravje. Večkrat je bila bolna in vsak prehlad jo je položil v posteljo. Oboževalcem se je prav tako opravičila in jih prosila, da jo razumejo, saj se mora posvetiti bolnemu možu in otrokom.

"Človek mojega življenja je hudo bolan, preživljamo težko obdobje, a lahko povem, da sva še bolj zaljubljena. Spoznala sem, da v težkih trenutkih lahko doživiš največjo srečo. Kljub bolezni sem se veliko naučila o sebi, o možu, o ljubezni in življenju na splošno," je razkrila pevka. Ko je Rene prvič premagal bolezen, sta s Celine obnovila poročne zaobljube na res glamuroznem obredu v Las Vegasu, samo nekaj mesecev pozneje pa sta izvedela radostno vest, da Celine pričakuje prvega otroka, sinčka. Vest je bila še toliko bolj vesela, saj sta se dolgo trudila, a pevka nikakor ni mogla zanositi. Dvojčka pa sta s carskim rezom prijokala na svet čez deset let. In ko je že vse kazalo, da se bo idila nadaljevala, se je Renejeva bolezen vrnila ter vse postavila na glavo. Par je velikokrat zdravnika vprašal, koliko časa ima še na voljo.

"Tri tedne? Tri mesece? Rene pravi, da bi rad vedel, a zdravniki pravijo, da ne vedo," je povedala Celine.

Napisala Sandra Bratuša 
Fotografije Profimedia

Značke: Celine Dion
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story50/2015

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 50/2015

Story 50/2015, od 10. 12. 2015