Je Celine Dion resno zbolela? Odpovedala je številne koncerte!

Je Celine Dion resno zbolela? Odpovedala je številne koncerte! (foto: profimedia) profimedia
25. 3. 2018

Je mogoče, da je kanadska pevka Celine Dion resno zbolela, saj je v zadnjem času odpovedala svoje že dolgo napovedane koncerte?

Kanadska pevka Celine Dion je močno prestrašila svoje številne oboževalce, ko je nenadoma odpovedala svoje številne koncerte. Pevki že nekaj časa težave povzroča Evstahijeva cev, zaradi katere svoje dihanje in bitje srca sliši precej glasneje, kot je to običajno za zdravega človeka. Takšno zdravstveno stanje ji seveda ne dopušča, da bi lahko pela, saj izjemno moti njen sluh.

Do zdaj je pevka uporabljala posebne kapljice, ki so ji omogočale, da je bolezensko stanje držala pod kontrolo. Zdaj pa je prišlo tako daleč, da kapljice ne pomagajo več in zato se je morala odločiti za operacijo. 

Pevka je že odpovedala vse koncerte v marcu in tudi tiste, ki bi jih morala imeti v prvi polovici aprila. "V zadnjem času nimam sreče. Izjemno sem se veselila, da bom lahko ponovno nastopala in potem se je zgodilo to. Ne morem verjeti, da se to dogaja. Opravičujem se vsem, ki so načrtovali potovanje v Las Vegas, da bi videli moj nastop," je na svojem profilu zapisala Celin, ki upa, da bo že konec maja lahko ponovno stala na glasbenih odrih.

Priporočamo