Čez noč je Kelleth Cuthbert postala zvezda družabnih omrežij

Čez noč je Kelleth Cuthbert postala zvezda družabnih omrežij (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
21. 1. 2019

Ime ji je Kelleth Cuthbert in se poskuša kot manekenka.

Na 76. podelitvi zlatih globusov pa je bila hostesa z vodo… In prav dekle z vodo je postalo prvi tako imenovani 'meme' leta 2019. Kelleth je kanadska manekenka, ki je delala kot hostesa in prav namenoma se je vrinila v skoraj vsak kader, kjer so bili zvezdniki. Na Instagramu so celo odprli profil Dekle z vodo. In lepotička je takoj dobila novopečene oboževalce.

Na podelitvi zlatih globusov, ki je potekala na Beverly Hillsu, je bilo seveda ogromno hostes, a samo eni je uspelo opozoriti nase. Dekle z vodo je ukradla pozornost marsikateri zvezdnici le tako, da je enostavno vskočila v kader in je tako postala senzacija družabnih omrežij. Pozneje je svojo identiteto manekenka odkrila kar sama in povedala, da je Kelleth Cuthbert iz Kanade. Nekatere mame so že nekaj ur po prireditvi svoje otroke oblekle v podobno kombinacijo, ki jo je nosila Kelleth, in jih fotografirale ter objavljale. In šale na njen račun so se z neverjetno hitrostjo širile po družabnem omrežju.

Nekdo je zapisal: “Lahko si največja zvezda na svetu, a nikoli ne boš dekle z vodo.” Nekdo je napisal, da je bila verjetno edino trezno dekle, ki je moralo vse spominjati, naj v januarju ne pijejo. Pojavil se je tudi zapis, dajte dekletu zlati globus, zaslužila si ga je. No, ona je svoje kipce v obliki steklenic z vodo vseskozi držala na pladnju. Po tem neverjetnem uspehu do tedaj anonimnega dekleta so se mštevilni spraševali, kje bi se lahko prijavili za hosteso za vodo.

In kdo sploh je Kelleth? Prihaja iz Toronta, trenutno pa živi v Los Angelesu ter se ukvarja z manekenstvom. Bila je ena od ambasadork vode Fiji. Ko je postala viralni hit, je bilo na njenem računu več kot 50.000 tvitov. Seveda je sama verjetno dobro vedela, kaj počne, saj je tako najbolj opozorila nase.

Fotografije: Profimedia