Charles in William sta po odhodu Harryja in Meghan bolj povezana

Charles in William sta po odhodu Harryja in Meghan bolj povezana (foto: Profimedia) Profimedia
20. 2. 2020

Ob tem bi lahko rekli: ko eni odidejo, drugi pridobijo ...

Vsaj tako se zdi na primeru princa Williama in njegovega očeta Charlesa. Tuji mediji namreč poročajo, da sta se po napovedi umika princa Harryja in njegove soproge Meghan s kraljevega dvora oče in starejši sin bolj povezala.

Tako vsaj pravi Ingrid Seward, urednica revije Majesty, ki zelo dobro pozna razmere v kraljevi družini. V pogovoru za revijo OK! je dejala, da je ta situacija še kako povšeči drugim članom kraljeve družine, še posebej Charlesu in Williamu, čigar odnos se je končno poglobil. Rešila naj bi nesoglasja, okrog katerih sta se bodla vrsto let.

To je za kraljico Elizabeto zagotovo dobra novica, saj iz dneva v dan prejema slabe novice. Najprej je morala sprejeti dejstvo, da je njen sin, princ Andrew, vpleten v spolni škandal z mladoletnicami, nato sta Harry in Meghan napovedala odhod, v družini pa je prišlo tudi do dveh ločitev.

Sina princese Anne, Petra Phillipsa, je po 12 letih zakona zapustila soproga Autumn, pa tudi sin kraljičine sestre Margaret, David Armstrong, se po 27 letih zakona ločuje od soproge Serene.

Princ Charles je v zadnjem času nudil oporo sinu Williamu, tako sta se tudi zbližala. To je vsaj ena dobra novica s kraljevskega dvora v zadnjem času.

Priporočamo