Charlie Sheen: Ni edini zvezdnik z virusom HIV

Charlie Sheen: Ni edini zvezdnik  z virusom HIV (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
7. 3. 2017

Hollywoodski 'bad boy' Charlie Sheen je kot gost avstralske radijske oddaje The Kyle and Jackie O Show razkril kar nekaj sočnih podrobnosti. Med drugim je spregovoril o zanimivem druženju z dvema mlajšima zvezdnicama in izjavil, da pozna kar nekaj slavnih ljudi, ki so – tako kot on – okuženi z virusom HIV.

Težavni ameriški igralec Charlie Sheen je z javnostjo delil zgodbico o tem, kako je nekoč žuriral s prav tako težavno stanovsko kolegico Lindsay Lohan. "Po tem, ko je Lindsay Lohan dobila gostujočo vlogo v moji seriji Krotenje jeze, sem jo povabil k sebi na žur. Hotel sem, da bi si skupaj ogledala epizodo, v kateri je igrala. Še dandanes ne vem, kdo je koga napil, jaz njo ali ona mene, spominjam se le tega, da me je spravila v posteljo in mi govorila 'lepo spi, sladki princ'," je dejal kontroverzni 51-letni igralec.

Čeprav ima luknje v spominu, je zatrdil, da s 30-letno igralko in pevko ni imel spolnega odnosa. In to kljub temu da je imela Lindsay v obdobju, ko sta snemala omenjeno serijo, 'več kot razuzdano življenje'. "Na snemanju je stalno bruhala, zato smo kanto za smeti, ki si jo je prisvojila, v šali poimenovali Lindsay," je pojasnil nekdanji junak humoristične serije Dva moža in pol, ki se je kot gost avstralske radijske oddaje The Kyle and Jackie O Show spomnil še nemoralne ponudbe, ki jo je dobil od ene najbolj popularnih glasbenic na svetu.

Pohvalil se je namreč, da mu je kontroverzna Lady Gaga, ki bo 28. marca dopolnila 31 let, hotela gola plesati v naročju: "Morala bi biti striptizeta v videospotu, ki pa ga na žalost nikoli nisva posnela. Ko me je vprašala, ali sem jo pripravljen videti golo, sem ji odgovoril, da sem se že rodil pripravljen."

Voditeljema priljubljene avstralske jutranje radijske oddaje Kylu Sandilandsu in Jackie O je igralec razkril še eno informacijo, ki pa je daleč od zabavne. Povedal je namreč, da je v Hollywoodu še kar nekaj zvezdnikov, ki so okuženi z virusom HIV, a – v nasprotju z njim – tega niso pripravljeni javno priznati. "Vem, kdo so, a njihovih imen vam seveda ne bom razkril. To bom odnesel s seboj v grob," je bil odločen razvpiti ženskar, ki je sredi novembra 2015 javno naznanil, da je okužen z virusom HIV.

Tim Jeras

Priporočamo