Charlie Sheen: Plačal pogreb paparaca

Ko je slišal, da družina paparaca Chrisa Guerre zbira denar za njegov pogreb, se je Charlie takoj odločil, da ga bo plačal kar sam.  (foto: Shutterstock) Shutterstock
Vir: Lea
21. 1. 2013

Težavni igralec je dokazal, da ima veliko srce. Odštel je namreč 12 tisoč dolarjev za pogreb 29-letnega paparaca Chrisa Guerre, ki je umrl, ko je sledil avtomobilu, v katerem je bil Justin Bieber.

Za to potezo se je odločil takoj, ko je slišal, da pokojnikova družina zbira denar za pogreb v Los Angelesu. "Sočustvujem z mladeničevimi starši, saj je tudi meni kot staršu nepredstavljiva bolečina, ki jo starši občutijo, ko pokopljejo svojega otroka. Ta tragedija me je spomnila, da smo vsi ljudje, ne glede na to, s kakšnim poslom se ukvarjamo. Moje najiskrenejše sožalje njegovi družini," je izjavil Charlie, ki je bil šokiran, ko je izvedel, da je Chrisa zbil avto na novega leta dan, ko je v Los Angelesu prečkal cesto, da bi lahko fotografiral belega ferrarija pevca Justina Bieberja. Igralec pa tokrat ni prvič nekomu finančno pomagal. Na pomoč je priskočil tudi deklici, ki boleha za rakom, pred nedavnim pa je podprl igralko Lindsay Lohan, ki se je znašla v velikih dolgovih. 

Priporočamo