Charlie spregovoril, zakaj je zavrnil vlogo Greya

29. 10. 2013 | Vir: Nova
Deli
Charlie Hunnam

"Zelo dobro sem. Pravzaprav se osredotočam na posel. Bil sem zelo zaposlen," je dejal Charlie Hunnam, potem ko je zavrnil vlogo Christiana Greya v filmski verziji knjižne uspešnice Petdeset odtenkov sive.

S temi besedami je svetlolasi igralec prekinil molk in končno razkril, zakaj noče odigrati vloge, ki bi ga utegnila izstreliti v sam hollywoodski vrh.

Pojavljale so se špekulacije, da ga je do te odločitve privedlo negodovanje oboževalcev knjige, češ da ni prava izbira za vlogo Christiana, krožile pa so tudi govorice, da je to storil zaradi sporov glede scenarija, a očitno gre vendarle za razloge povsem zasebne narave.

"Dogajajo se mi določene družinske stvari in poskušam ostati osredotočen in pozitiven, zato bom še naprej dobro opravljal svoj posel in preživljal čas z družino," je še dodal Hunnam, ki mu je maja umrl oče.

Novi igralec, ki bo v filmski verziji erotičnega romana 50 odtenkov sive ob boku Dakote Johnson igral Christiana Greya, je 31-letni Irec Jamie Dornan. Več o njem lahko preberete TUKAJ.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu