Charlize Theron navdušila s tako globokim dekoltejem kot ga pri njej še nikoli nismo videli

Charlize Theron navdušila s tako globokim dekoltejem kot ga pri njej še nikoli nismo videli (foto: Profimedia) Profimedia
13. 12. 2019

Hollywoodska igralka Charlize Theron je bila na nedavni predstavitivi filma Bombshell v Los Angelesu še posebej zapeljiva.

Charlize Theron je znana po tem, da goji izjemno sproščen stil oblačenja. V prostem času se tako po ulicah New Yorka in Los Angelesa sprehaja povsem brez ličil, na rdečih preprogah in ob svečanih priložnostih pa rada postreže z elegantnimi modnimi kombinaciji, ki njeni popolni postavi seveda odlično pristajajo.

Nič drugače ni bilo niti nedavno, ko je bila na posebni predstavitvi filma Bombshell, kjer je imela oblečeno svileno, črno obleko, najbolj pa je seveda navdušil njen globok dekolte. Tako globokega dekolteja pri hollywoodski igralki verjetno še nismo videli, njeni številni oboževalci, ki so čakali v vrsti na njen podpis, pa so bili nad njeno opravico navdušeni.

Številni so se strinjali, da je igralka pri 44 letih videti prava krasotica, ki se ji leta prav nič ne poznajo in videti je, da se je čas za njo preprosto ustavil.

Priporočamo