Charlize Theron odkrito o noči, ko je pod streli padel njen oče

Charlize Theron odkrito o noči, ko je pod streli padel njen oče (foto: Profimedia) Profimedia
19. 12. 2019

Lepa igralka Charlize Theron je v intervjuju za NPR dejala, da je ni sram govoriti o noči, ko je njena mama v samoobrambi ubila njenega očeta. Dodala je, da s tem hoče poslati sporočilo ljudem, ki so v podobni situaciji, da bi dojeli, da niso sami.

"Nasilje v družini je tema, ki jo delim z veliko ljudmi, ni me sram govoriti o tem, saj mislim, da več kot govorimo o takih stvareh, bolj razumemo, da nismo sami v nobeni situaciji. V mojem primeru gre za zgodbo o odraščanju z odvisnikom in o tem, kaj odvisnost naredi človeku," je dejala Charlize. Imela je samo 15 let, ko je njena mama Gerda ubila moža Charlesa.

Gerdi niso sodili zradi streljanja v moža, saj so dogodek označili za samoobrambo. Do streljanja je prišlo, ko je Charles grozil svoji družini s strelnim orožjem v njihovem domu.

Charlize je dejala, da je bil njen oče zelo bolana oseba. Celo življenje je bil alkoholik, razmere pa so bile brezupne. Njegova družina je trpela zaradi tega. "Vsakdanja nepredvidljivost življenja z odvisnikom je zadeva, s katero se starate in ki je do konca življenja vsajena v vaš um in telo. Mislim, da je bila moja družina izjemno nezdrava. Želim si, da se ta noč ne bi zgodila, a žal se to dogaja," pravi Charlize.

Priporočamo