Charlize Theron ponovno zaljubljena!

Charlize Theron ponovno zaljubljena! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
3. 7. 2017

Pisalo se je leto 2015, poletje, ko je Charlize Theron prekinila strastno razmerje s Seanom Pennom, s katerim sta bila celo zaročena.

Igralka je šele spomladi naslednje leto povedala, zakaj se je nekoč tako zaljubljen par tudi razšel. Sean namreč kar nekaj časa ni imel pojma, zakaj se je Charlize odločila iti svojo pot. Pozneje je povedala, da ni bilo veliko drame, da sta se pač dogovorila, da končata zvezo, s tem pa je zanikala, da igralec ne bi vedel, kaj je bil vzrok razdora. Poleg tega Sean tudi ni nameraval posvojiti njenega sina Jacksona, kakor so to pisali po medijih. "Sean se je z Jacksonom razumel, a ker je bila najina zveza še sveža, posvojitve ni bilo mogoče izpeljati, ker mora miniti 18 mesecev."

Povsem pravi vzrok razdora pa je bil ta, da je Charlize želela veliko družino, Sean pa se nekako s tem ni najbolj strinjal. Tako je pozneje igralka sama posvojila hčerko August. Charlize se je tako posvetila otrokoma in svojo ljubezensko srečo nekako postavila na stranski tir. Zdaj pa se zdi, da je ponovno zaljubljena. Tokrat se je zagledala v čednega kanadskega manekena Gabriela Aubryja. Če se vam ne sanja,

kdo je lepotec, povejmo, da je nekoč bil v zvezi z igralko Halle Berry, s katero ima tudi otroka. Kratek čas pa je bil celo v zvezi z zvezdnico resničnostnih šovov Kim Kardashian.

Lepo igralko Charlize naj bi Aubry spoznal v šoli, kamor hodijo njuni otroci, zbližala pa sta se na raznih otroških prireditvah, ki sta jih obiskovala. Hčerka manekena Nahla ima 9 let, Charlizin sin Jackson, ki ga je posvojila v Južni Afriki, kjer je sama tudi rojena, pa pet let. Par pogosto videvajo skupaj in zdi se, da sta oba zelo srečna.

Verjetno se Gabriela bolj spomnimo po napetem odnosu, ki sta ga imela s Halle Berry, po tem, ko sta se razšla. Takrat sta začela boj za skrbništvo. Prav tekmovala sta, kdo bo koga bolj prizadel, in zdelo se je, kot da jima ni najbolj mar za deklico, ki je bila na sredini. Gabriel je celo medijem izjavil, da mu Halle za vedno želi vzeti hčerko, ker naj bi si želela, da bi jo posvojil njen takratni novi partner Olivier Martinez.

Oliver Martinez

"Hčerko želi odpeljati v Francijo, kar pomeni, da bi jo videl le tu pa tam," je bil takrat obupan Gabriel, Halle pa se je na sodišču trudila prikazati manekena kot neodgovornega očeta, ki ni sposoben skrbeti za svojo hčerko. Pozneje sta dosegla skupno skrbništvo nad hčerko, Halle pa mu mora mesečno izplačevati 16.000 dolarjev. 

Sandra Bratuša