Charlize Theron se je naprej zredila za 23 kilogramov, danes pa cele dneve preživi v telovadnici

Charlize Theron se je naprej zredila za 23 kilogramov, danes pa cele dneve preživi v telovadnici (foto: Profimedia) Profimedia
25. 4. 2018

Za svojo zadnjo filmsko vlogo se je morala Charlize Theron zrediti za kar 23 kilogramov, po koncu snemanja pa cele dneve preživi v telovadnici, saj si želi, da bi bila njena postava znova izklesana in vitka.

Za potrebe filmskega snemanja se je morala hollywoodska igralka Charlize Theron precej zrediti. V kratkem času je morala pridobiti dobrih 20 kilogramov, kar ji je povzročalo veliko preglavic, saj ni vajena pojesti takšnih količin hrane.

Za vlogo v filmu Tully je morala povsem spremeniti svoj način življenja, nedavno pa je priznala, da je zapadla celo v depresijo, saj je potrebovala več kot leto dni, da je svoje telo znova vrnila v staro formo. Kljub temu, da je večina kilogramov stopljenih, pa igralka še vedno veliko ur preživi v telovadnici, saj je gibanje tekom dolgega snemanja zelo pogrešala. "Želela sem se do potankosti poistovetiti z vlogo in se tako kar čim bolje približati mojemu liku. To je bil zame velik šok. Depresije na koncu nisem uspela več skrivati. Prvič v življenju sem jedla takšno hrano in v svoje telo vnašala takšne količine sladkorja. Vse skupaj me je precej žalostilo," je izkušnjo opisala 42 letna igralka, za katero je bila ta vloga verjetno ena najtežjih v karieri.

"Po koncu snemanja se je moja depresija še poglobila, počutila sem se zelo slabo in komaj zdaj, leto in pol po koncu snemanja, se končno počutim dobro in polno energije," je še dodala.