Charlotte Casiraghi se je poročila s producentom Malega princa

Charlotte Casiraghi se je poročila s producentom Malega princa (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
3. 6. 2019

Hčerka monaške princese Caroline, 32-letna Charlotte Casiraghi se je poročila s francoskim filmskim producentom, 37-letnim Dimitrijem Rassamom, s katerim imata od oktobra lani že sina, je objavila monaška knežja hiša na Facebooku, povzema francoska tiskovna agencija AFP.

Charlotte in Rassan, ki je v preteklosti produciral animirani film Mali princ, sta se poročila v soboto v monaški palači. Sledil je sprejem v razkošni vili La Vigie v bližini francoskega kraja Roquebrune, ki je bila nekoč domovanje modnega oblikovalca Karla Lagerfelda.

Iz modne hiše Saint Laurent so kasneje sporočili, da je Charlotte nosila kratko obleko iz srebrne čipke, okrašeno s tremi velikimi pentljami, ki jo je zasnoval Anthony Vaccarello, in satenaste sandale. Na drugi fotografiji, ki je objavljena na Facebooku, je v dolgi večerni beli obleki, njena pričeska pa je v stilu 50. let minulega stoletja, v stilu svoje babice, nekdanje hollywoodske zvezde Grace Kelly.

Rassam je sin francoske igralke Carole Bouquet in filmskega producenta Jean-Pierrea Rassama, ki je umrl leta 1985.

Charlotte je hčerka princesa Caroline, ki je druga v vrsti za knežji prestol, iz njenega drugega zakona z italijanskim industrialcem Stefanom Casiraghijem, ki je tragično umrl leta 1990 v nesreči z motornim čolnom. Njen stric Albert II. je monaški knez.