Chelsy Davy o razmerju s princem Harryjem: "To je bilo enostavno preveč, bilo je noro, grozno in precej neprijetno."

Chelsy Davy o razmerju s princem Harryjem: "To je bilo enostavno preveč, bilo je noro, grozno in precej neprijetno." (foto: Profimedia) Profimedia
16. 8. 2018

Na dan je prišlo, zakaj je počilo v razmerju med princem Harryjem in Chelsy Davy in kakšen je bil glavni razlog konca njunega razmerja.

Leta preden je princ Harry pred oltar popeljal ameriško igralko Meghan Markle, je bil močno zaljubljen v plavolaso južnoafriško lepotico Chelsy Davy, s katero je bil s kratkimi prekinitvami v razmerju kar sedem let.

Plavolasa Chelsy je bila tudi gostja na poroki princa Harryja in Meghan Markle, bila pa je tudi na poroki princa Williama, takrat še kot spremljevalka princa Harryja. Če gre verjeti britanskim medijem, je bil prav ta dan usoden za njuno razmerje, saj je Chelsy takrat sklenila, da se ne želi poročiti s princem Harryjem, predvsem zato, ker je videla, kaj vse v prihodnosti čaka Kate Middleton in kako naporno in strogo je življenje na britanskem kraljevem dvoru.

Pisateljica Angela Levin je v kraljevi biografiji 'Harry: Conversations with the Prince' razkrila, da je Chelsy vsa drama okoli poroke Kate Middleton in princa Williama močno utrudila in da je takrat spoznala, da si ne želi takšnega življenja, zato se ji je zdelo najbolje, da bi končala razmerje s Harryjem. Kljub temu, da sta imela veliko skupnih interesov, je videla, da prihajata iz preveč različnih svetov in zavedala se je, da njuno razmerje verjetno ne bi bilo uspešno, še posebej, ker je sama izjemno cenila svojo zasebnost, ki bi ji po prihodu na kraljevi dvor povsem izgubila.

Chelsy in Harry sta takrat prekinila razmerje, štiri leta kasneje pa sta si dala novo priložnost. A razmerje je bilo kratkega veka, Chelsy se tudi takrat ni morala sprijazniti z dejstvom, da bi bilo njeno življenje ves čas na očeh javnosti. Takrat sta šla vsak svojo pot.

Leta 2016 je Chelsy v intervjuju za revijo The Times dejala, da ji je bilo izjemno težko, ker je bila v času razmerja s princem Harryjem ves čas na udaru medijev.

"To je bilo enostavno preveč, bilo je noro, grozno in precej neprijetno. Težko mi je bilo, v resnici se nisem znala spopadati z vsem tem. Bila sem mlada in skušala sem biti povsem normalno dekle, a to ni bilo mogoče," je dejala.

Po koncu razmerja sta ostala zelo dobra prijatelja, družinski prijatelj pa je reviji Vanity Fair zaupal, da je princ Harry v dneh pred poroko z Meghan Markle poklical Chelsy in se še zadnjič poslovil od njunega razmerja. "On je šel naprej, ona pa je to zelo čustveno doživljala in veliko jakala, na koncu je malo manjkalo, da ne bi odšla na poroko."

Priporočamo