Chris Brown potrdil, da ni več z Rihanno

Chris Brown (foto: Getty Images) Getty Images
8. 5. 2013

Štiriindvajsetletni raper Chris Brown in eno leto starješa zvezdnica Rihanna sta se (znova) razšla.

Čeprav sta še nedavno javnosti sporočala, da sta spet srečna skupaj, njuna ljubezen ni vzdržala dolgo. Čeprav je ta, kot je Chris dejal v intervjuju za avstralsko radijsko oddajo The Kyle and Jackie Show, še vedno prisotna, pa je razmerje trenutno nemogoče obdržati. "Vedno jo bom ljubil, ampak za zvezo je Rihanna premlada," je povedal.

So pa raperja že minuli konec tedna opazili z njegovo nekdanjo punco Karrueche Tran, v katero se je zaljubil leto dni po incidentu z Rihanno. Zasačili so ju v hollywoodskem klubu Emerson, v katerem sta skupaj slavila njegov 24. rojstni dan. Rihanna se zabave ni udeležila, saj je bila takrat v New Yorku, kjer je imela koncert v sklopu svoje turneje Diamonds.

Poročanja z omenjene zabave so zelo različna. Neimenovani vir je za spletni portal The Hollywood Gossip razkril, da je Karrueche na zabavo prišla s Chrisovim osebnim vabilom in da se vso noč nista niti za sekundo ločila, tednik Us Weekly pa po drugi strani prenaša izjave očividcev, ki trdijo, da Karrueche ni bila videti srečna, ker se je Chris zabaval z drugimi dekleti in ji ni namenjal pretirane pozornosti.

Priporočamo