Chris Martin in Dakota Johnson - sta res par?

Chris Martin in Dakota Johnson - sta res par? (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
23. 12. 2017

Sta res par ali le dobra prijatelja?

Ljubezen cveti tudi v teh zimskih dneh, no, vsaj za Chrisa Martina in Dakoto Johnson. Igralka in glasbenik naj bi namreč bila zaljubljena do ušes in še čez. Svojega razmerja pa še ne obešata na velik zvon, saj sta skupaj šele nekaj tednov.

V javnosti so ju prvič opazili oktobra, ko sta si v Los Angelesu privoščila večerjo. Že takrat sta imela oči le drug za drugega, a vsaj na videz nista dala vedeti, da sta kaj več kot prijatelja. A le nekaj tednov pozneje je zgodba povsem drugačna. Pred kratkim so Dakoto namreč opazili v Buenos Airesu, kjer si je iz zaodrja ogledala nastop svojega izbranca in njegove skupine Coldplay.

Kmalu zatem pa si je parček privoščil skupen oddih, saj sta odpotovala v Izrael, kjer so ju paparaci ujeli na pozni večerji. Parček očitno ni opazil, da ju kdo opazuje, zato sta bila ves čas sproščena in zelo naklonjena drug drugemu. Chris je svojo izbranko večkrat tudi nežno objel, ona pa ga je ves čas zaljubljeno gledala. Kljub temu pa bomo na uradno potrditev njunega razmerja zagotovo čakali še kar nekaj časa. Oba namreč svoj zasebnost nerada delita z mediji.

Besedilo: Tina Ambrožič // Foto: Profimedia