Chrissy Teigen in John Legend razkrila, kje vse sta že skočila med rjuhe

Chrissy Teigen in John Legend razkrila, kje vse sta že skočila med rjuhe (foto: Profimedia) Profimedia
7. 12. 2018

Slavni ameriški par, Chrissy Teigen in John Legend, o svojem seksualnem življenju govori zelo odprto.

Bivša manekenka Chrissy Teigen in njen soprog, pevec John Legend, z javnostjo delita številne podrobnosti iz njunega intimnega življenja, nedavno pa sta razkrila, kje vse sta do zdaj skočila med rjuhe.

Že pred časom sta dejala, da je bilo najbolj noro intimno doživetje, ko sta si nekaj minut zase vzela na enem od dogodkov v sklopu predsedniške kampanje Baracka Obame leta 2008. "No, naj hitro pojasnim, da to ni bilo v Beli hiši. Bilo je na enem od dogodkov, kamor sva bila povabljena," je med gostovanjem v oddaji Andyja Cohena pojasnil pevec John Legend. Takrat je razkril tudi, da sta imela vroče minute v elitnem butiku Fred Segal v Los Angelesu, vroče pa je bilo tudi na zadnji Johnovi turneji, ko sta si nekaj časa zase vzela v pevčevi garderobi.

Chrissy je med drugim razkrila tudi to, da njen mož obožuje, kadar obleče večerno obleko v visokim razporkom. "Rad se me dotika po nogah, ko to nihče ne vidi. Lepo bi bilo, če bi bilo več zakoncev, ki si znajo tudi zunaj domačih zidov pokazati, kako zelo se ljubijo," je dejala za ameriške medije.

Seveda pa sta si nekaj zabave privoščila tudi na letalu. "Šla sva na obisk k mojih staršem na Tajsko in potovala sva v prvem razredu. Ležala sva pod deko, a nisva bila v kabini. Mislim, da si za ta "dosežek" zasluživa pokal," je dejala v smehu.

Poročena sta pet let in imata dva otroka.