Chrissy Teigen iskreno o kilogramih: "Preveč rada jem, da bi shujšala"

Svojo ljubezen do 
hrane je prelila v 
kuharsko knjigo. (foto: Profimedia Profimedia, Temp Rex Features) Profimedia Profimedia, Temp Rex Features
Vir: Nova
16. 4. 2019

Manekenka Chrissy Teigen je povsem brez dlake na jeziku povedala, da po porodu ni shujšala, ker ima preveč rada dobro hrano.

Praviloma se zvezdnice vse trudijo takoj po porodu čim prej priti v staro formo. Chrissy Teigen, manekenka, je drugačna. Po rojstvu drugega otroka se njeni kilogrami pač niso stopili. Simpatična in brez dlake na jeziku, bivša manekenka Chrissy Teigen, sicer soproga pevca Johna Legenda (40), je o tem povsem odkrito spregovorila in dejala, da pač preveč rada je dobro hrano.

“Za nobeno ceno se ne nameravam odpovedati dobri hrani samo zato, da bi imela popolno postavo,” pravi lepotica. Marsikdo jo ima v spominu le kot zapeljivo manekenko, danes pa je Chrissy (33) predvsem mama, gospodinja in velika gurmanka. Da je res obsedena s kulinariko, je dokazala tudi s tem, ko je izdala svojo kuharsko knjigo s preprostimi recepti, ki so namenjeni zaposlenim ženskam. Chrissy in John sta starša hčerki Luni in sinu Milesu, ki sta postala središče njunega sveta. Na družabnih omrežjih pogosto objavlja fotografije iz njihgovega vsakdanjega življenja. Komentarje pa vedno začini s ščepcem humorja, kar stori tudi, ko nanese pogovor na njene kilograme, ki so se v zadnjih letih nakopičili.

“Deset kilogramov imam več kot takrat, ko sem rodila Milesa, ki ima zdaj 10 mesecev. In teh kilogramov nisem nikoli izgubila, ker enostavno preveč rada jem,” so njene besede. “Zaradi tega sem se navadila, da je to moj novi videz in sem povsem zadovoljna,” dodaja. S tem je na Twitterju zaprla usta vsem, ki so se razpisali o njenem videzu. “Najbolj vitka sem bila, ko sem rodila Luno. Takrat sem tudi padla v poporodno depresijo.” Lepotica je bila nekoč obsedena s kilogrami, to je bilo, preden je prvič zanosila.

“Tehtala sem se tudi po trikrat na dan. Ob 8.00 nato ob 13.00 in še zvečer. Kar nekaj časa je trajalo, da sem dojela, kako vse to nima smisla,” pravi Chrissy in dodaja, da materinstvo ni vedno enosavno. “Marsikdo, ki pogleda moj profil, si verjetno zaželi imeti otroke, a povem le to, da ne objavim prav vsega,” so besede mamice, ki bi za svoje otroke naredila vse.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia